Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι κάποιες εταιρείες μοτοσικλέτας που μπορεί να μην έχουν υψηλές πωλήσεις ή να μην έχουν μοντέλα σεΤο πρώτο πράγμα που κατασκεύασε η MV Agusta ήταν ένα αεροπλάνο! όλες τις κατηγορίες, ωστόσο έχουν να αναδείξουν ένα κολοσσιαίο πάθος για τους δύο τροχούς. Μία από αυτές είναι αδιαμφισβήτητα η MV Agusta η οποία το 2020, εν μέσω πανδημίας, γιόρτασε τα 75 χρόνια ζωής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η MV Agusta λόγω της πανδημίας δε θέλησε να κάνει κάτι εντυπωσιακό για να γιορτάσει την επέτειό της. Το μοναδικό πράγμα που έκανε ήταν να βγάλει μια ειδική έκδοση Superveloce σε 75 μονάδες και να την πουλήσει μέσω διαδικτύου. Η μοτοσικλέτα όπως ήταν φυσιολογικό εξαφανίστηκε σε χρόνο ρεκόρ δείχνοντας ότι η ιταλική φίρμα κουβαλάει από πίσω της φανατικό κοινό.

Ευτυχώς ο μεγαλομέτοχος και CEO της MV Agusta Timur Sardarov, έχει το ίδιο πάθος με τους Ιταλούς.

Κορυφαίοι οδηγοί και άνθρωποι της τέχνης μιλάμε με πάθος για τη MV Agusta

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτάσαμε στον Ιούνιο του 2021 και η MV Agusta έδωσε στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ που είχε φτιάξει Η MV Agusta μέχρι το 1976 όπου αποσύρθηκε από τους αγώνες είχε 270 νίκες σε GP!για τα 75 χρόνια της. Αφορμή επίσης για τη μικρή ταινία ήταν η έλευση της ιδιαίτερης Superveloce για την οποία μιλάνε θρύλοι της εταιρείας όπως ο Virginio Ferrari και ο Giacomo Agostini, ενώ συμμετοχή έχουν και οι Roland Sands, Carl Cox και Thibaut Nogues οι οποίοι είναι γνωστοί λάτρεις της φίρμας.

Το βίντεο δεν έχει πλάνα από την παλιά εποχή της MV Agusta, ούτε έχει ιστορικό χαρακτήρα, ωστόσο το πάθος ξεχειλίζει από τους ανθρώπους της εταιρείας. Ένα συγκινητικό βίντεο το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τι μπορεί να αντιπροσωπεύσει μια φίρμα όπως η MV Agusta.

Σπουδαίοι άνθρωποι μιλάνε για τη MV Agusta.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα έκδοση Rosso του MV Agusta F3

Το μοναδικό Rush 1000 της MV Agusta επιστρέφει με 205 ίππους!

Με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το MV Agusta Turismo Veloce 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης