Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η MV Agusta μας έχει συνηθίσει σε πανέμορφα μοντέλα με την ασυναγώνιστη αισθητική τους να μην έχει Ο κινητήρας είναι τεχνολογίας Euro5αντίπαλο. Αυτό δε σταματά τους Ιταλούς να γίνουν ακόμα πιο αριστουργηματικοί παρουσιάζοντας τη Rosso έκδοση του supersport μοντέλου τους F3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Rosso είναι το νέο μέλος της οικογένειας των F3 με ιδιαίτερο κόκκινο βάψιμο στα φέρινγκ του. Η μοτοσικλέτα συνδυάζει το κόκκινο χρώμα με το μαύρο στο πλαίσιο και τους τροχούς με μοναδικό τρόπο, ενώ η χάλκινη απόληξη της κοφτής τριπλής εξάτμιση δίνει την έξτρα πινελιά της μοναδικότητας.

Απίθανη δουλειά της MV Agusta στην εξάτμιση η οποία είναι καινούριας σχεδίασης.

Premium το πακέτο ηλεκτρονικών με ότι μπορεί να φανταστεί ο αναβάτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του F3 είναι ο γνωστός τρικύλινδρος των 798 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 148 ίππους. Το μοτέρ Η σχεδίαση του φέρινγκ και το νέο ψυγείο επιτρέπουν 5% καλύτερη ψύξη του κινητήρα συνοδεύει μια πολύ εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών με νέα ECU και νέο σύστημα αισθητήρων IMU να ελέγχει όλες τις παραμέτρους.  Συστήματα όπως ρυθμιζόμενος έλεγχος της πρόσφυσης, quickshifter, Cornering ABS, έλεγχος της σούζας και αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας είναι μερικά από αυτά που διαθέτει, όλα με κορυφαία ποιότητα και απόδοση.

Η F3 Rosso είναι εξοπλισμένη με οθόνη TFT 5,5 ιντσών, συνδεσιμότητα με smartphone μέσω Bluetooth, σύστημα πλοήγησης και LED φωτιστικά σώματα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 173 κιλά, το πλαίσιο επανασχεδιασμένο, οι αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες και τα φρένα της Brembo. Μιλάμε για ένα έργο τέχνης σε 2 τροχούς το οποίο στην έκδοση Rosso κλέβει την παράσταση.

Η Rosso είναι εξοπλισμένη με τον τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 148 ίππων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μοναδικό Rush 1000 της MV Agusta επιστρέφει με 205 ίππους!

Επιστροφή της MV Agusta στην Αμερική, προβλήματα στην Κίνα

Με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το MV Agusta Turismo Veloce 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης