Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Lectric είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία από την Αμερική η οποία έγινε γνωστή για το Με 204€ επιπλέον παίρνεις όλο το πακέτο εξοπλισμούκαταπληκτικό της ηλεκτρικό ποδήλατο XP. Πρόκειται για ένα σπαστό ποδήλατο με χοντρούς τροχούς το οποίο ξεχωρίζει για την πρακτικότητα και την ευχρηστία του σε κάθε αστική μετακίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Lectric πλέον πήγαν ένα βήμα παραπάνω το εξαιρετικό τους ποδήλατο παρουσιάζοντας τη δεύτερη έκδοση του XP. Το XP 2.0 έρχεται με το ίδιο σπαστό πλαίσιο το οποίο όμως συνεργάζεται πλέον με ένα ρυθμιζόμενο πιρούνι λαδιού εμπρός. Τα ελαστικά από 4 ίντσες μίκρυναν και πήγαν στις 3 ίντσες για καλύτερη ευελιξία, ενώ το τιμόνι είναι πιο φαρδύ για ακόμα καλύτερο χειρισμό.

Απλό σε κατασκευή και πολύ προσιτό σε τιμή το ηλεκτρικό ποδήλατο της Lectric.

Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του ποδηλάτου έχει απόδοση 800W με μέγιστη ταχύτητα τα 45Km/h. Η μπαταρία είναι 9,6Ah Όλα τα ηλεκτρικά στοιχεία του ποδηλάτου είναι αδιάβροχα με τεχνολογία IP-65χαρίζοντας αυτονομία 50 χιλιομέτρων, ενώ η φόρτιση της γίνεται σε περίπου πέντε ώρες. Διαθέτει πέντε επιλογές οδήγησης και κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων, ενώ τα φρένα είναι δίσκοι εμπρός και πίσω 160mm.

Η Lectric έχει τοποθετήσει καινούριες σχάρες για να αποκτήσει αποθηκευτικό χώρο το ποδήλατο, ενώ ενσωματωμένο είναι ένα σύστημα κλειδαριάς για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ίσως, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο του σπαστού ποδηλάτου της Lectric είναι η τιμή του. Το ποδήλατο κοστίζει μόλις 825€ και μπορείς να το παραγγείλεις με όποιο πακέτο εξοπλισμού θέλεις.

Το βίντεο παρουσίασης του XP 2.0

 

Πολύ πρακτική λύση στο σπαστό ποδήλατο στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καινούριο ηλεκτρικό ποδήλατο από την Porsche

Το Issimo της Fantic είναι το πιο στιλάτο e-bike

Η λύση στις αστικές μεταφορές περιλαμβάνει πετάλια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης