Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον όμορφα και στιλάτα ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης που κυκλοφορούν είναι το Issimo της Η τιμή του Issimo αγγίζει τα 3.000€Fantic. Το ιταλικό ποδήλατο δεν μπορείς εύκολα να το μπερδέψεις με κάποιο άλλο για δύο λόγους, πρώτα για τα χοντρά ελαστικά που φοράει και για το διάτρητο πλαίσιο στο εμπρός μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχέδιο του πλαισίου τύπου Unix είναι αποκλειστικά κατασκευασμένο από τη Fantic και εκτός από την ασφάλεια και τη φιλική του συμπεριφορά στο δρόμο, είναι πραγματικά εκπληκτικό οπτικά. Πολύ industrial, είναι σαν έργο τέχνης από αλουμίνιο.

Τα χρώματα του Issimo είναι κόκκινο, λευκό και μαύρο

Εξαιρετικό για διαδρομές στην πόλη με άνεση και στιλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας που κινεί το Issimo Fun είναι της Bafang M500 με μέγιστη ισχύ 250W και ροπή 80Nm.Η τελική ταχύτητα με τη βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα περιορίζεται λόγω νομοθεσίας στα 25Km/h Οι μπαταρία είναι της Simplo με χωρητικότητα 630Wh, ενώ διαθέτει 5τάχυτο κιβώτιο της Shimano το οποίο συνεργάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα στο κέντρο του πίσω τροχού.

Τα ελαστικά είναι Vee-Tire σε τροχούς Gipiemme 20 ιντσών, τα φρένα της Shimano με δίσκους 180mm εμπρός και πίσω, ενώ το εμπρός πιρούνι έχει διαδρομή 80mm. Στα αξεσουάρ βρίσκουμε και μαλακές τσάντες οι οποίες τοποθετούνται στο πίσω μέρος, ενώ τα φώτα εμπρός και πίσω είναι LED.

Η συναρμολόγηση του Fantic Issimo σε πρώτο πλάνο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέντε καινούρια ηλεκτρικά ποδήλατα από την Fantic

Με Euro5 κινητήρα τα νέα Fantic Caballero

Η Fantic Motor αγόρασε τη Minarelli από τη Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης