Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πολύ δραστήρια κινεζική φίρμα QJ Motors, στην οποία ανήκει η Benelli, δεν σταματάει να παρουσιάζει νέα Το συγκεκριμένο μοτέρ ίσως το συναντήσουμε και σε γυμνό μοντέλο τύπου SV650…και πολύ ενδιαφέροντα σχέδια για το παρόν και το μέλλον. Το πιο… φρέσκο δημιούργημά της φαίνεται πως είναι ένα μεσαίο adventure μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στον κινητήρα σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο μοντέλο, λοιπόν, είναι εξοπλισμένο με κινητήρα δικύλινδρο σε διάταξη V, κάτι που έχουμε συναντήσει ξανά από την QJ Motors, αλλά σε μικρότερα μοντέλα. Συνήθως, η διάταξη των κινητήρων είναι σε σειρά, αλλά τώρα ακολουθεί τα βήματα του Suzuki V-Strom και πηγαίνει στη V διάταξη. Ο κυβισμός αναμένεται να είναι κοντά στα 650 κ.εκ., ενώ η απόδοση θα είναι στην περιοχή των 65-70 ίππων.

Σχετικά λεπτή σιλουέτα με άνετη σέλα και μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Δυνατό σημείο της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι η τιμή της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σχέδια που κυκλοφόρησαν, το πλαίσιο φαίνεται να είναι ενισχυμένο χωροδικτύωμα, ενώ οι αναρτήσειςΟ εμπρός τροχός είναι 19 ιντσών, με έμφαση στις εκτός δρόμου διαδρομές και ταξίδι. είναι ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, με τα φρένα να είναι ακτινικά τοποθετημένα εμπρός. Το σχήμα του δείχνει αρκετά σκληροτράχηλο και ικανό για δυναμικές εκτός δρόμου περιπέτειες, με τις ζάντες να είναι ακτινωτές.

Στο εμπρός μέρος το φωτιστικό σώμα θυμίζει εκείνο του Yamaha Tenere, ενώ πίσω διαθέτει έτοιμες βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες. Η σέλα είναι φαρδιά και άνετη για δύο άτομα, ενώ τα όργανα αποτελούνται από TFT έγχρωμη οθόνη και δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth. Θα περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες για το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο ενδιαφέρει άμεσα στην ελληνική αγορά.

Ακόμα ένα μεσαίο adventure στην πολύ δημοφιλή κατηγορία με τον έντονο ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα δούμε στην Ευρώπη μοτοσικλέτα με τα λογότυπα της Volvo;

Ετοιμάζει Leoncino 800 η Benelli

Η Benelli γιορτάζει 110 χρόνια ζωής και αλλάζει το σήμα της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης