Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολύ ενδιαφέροντα νέα μας έρχονται από την Κίνα και συγκεκριμένα από την Benelli. Σύμφωνα με Δώδεκα ίππους περισσότερους έχει ο νέος κινητήραςπληροφορίες η ιστορική εταιρεία με έδρα το Pesaro που ανήκει πλέον στον Όμιλο Geely από την Κίνα, ετοιμάζεται να μεγαλώσει το πανέμορφο roadster της Leoncino παρουσιάζοντάς το σε έκδοση με 800 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καινούριος κινητήρας θα είναι βασισμένος σε εκείνον του 752S, ένας δικύλινδρος δηλαδή σε σειρά ανεβασμένος στα 799 κ.εκ. της QJ Motors. Η απόδοση θα είναι αυξημένη στους 88,4 ίππους, ενώ η τελική ταχύτητα πλέον θα ξεπερνάει τα 200Km/h.

Αυτή είναι η έκδοση Trail με ακτινωτές ζάντες.

Εκτός από την απλή έκδοση θα έχουμε και την έκδοση Trail

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Benelli έχει ανακοινώσει πως το Leoncino θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μια νορμάλ έκδοση και μια έκδοση Το πλαίσιο είναι σωληνωτό χωροδικτύωμα και το ψαλίδι αλουμινένιοTrail. Επίσης, ο ίδιος κινητήρας αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στο TRK802 που ετοιμάζει η φίρμα, το μεγάλο adventure μοντέλο της δηλαδή που θα έρθει αντίπαλο με το 800MT της CFMoto.

Εξωτερικά ελάχιστες είναι οι αλλαγές με το μικρότερο μοντέλο με τους τροχούς να είναι χυτοί αλουμινένιοι και όχι με ακτίνες, ενώ το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι πιο οβάλ. Το βάρος της μοτοσικλέτας θα μειωθεί σημαντικά κατά 6 κιλά και θα φτάσει πλέον στα 209 κιλά, ενώ είναι πολύ πιθανό να το δούμε στην Ευρώπη καθώς περνάει τις προδιαγραφές Euro5.

Αυτό είναι ένα από τα σχέδια που διέρρευσαν από την Benelli.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Benelli γιορτάζει 110 χρόνια ζωής και αλλάζει το σήμα της

Πλειάδα μοντέλων ετοιμάζει η Benelli για την ευρωπαϊκή αγορά

Το ηλεκτρικό scooter με τεχνητό ήχο εξάτμισης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης