Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Κινητικότητα έχουμε παρατηρήσει τις τελευταίες εβδομάδες στο εργοστάσιο της QJ Motor στην Κίνα με Το Chase 700 αναμένεται να αντικαταστήσει το 752S της Benelliαρκετά νέα μοντέλα να κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε κινητικότητα και από την Benelli η οποία αναμένουμε να επεκτείνει την γκάμα της με τα αντίστοιχα μοντέλα στην αγορά της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά λοιπόν από το Leoncino 500 έκανε την εμφάνισή του και το Benelli 502R, το μεγαλύτερο αδερφάκι του 302R το οποίο πρόσφατα έγινε διαθέσιμο στην αγορά της Ασίας. Το 502R είναι ένα sport touring μοντέλο το οποίο μοιράζεται τον δικύλινδρο κινητήρα της εταιρείας με απόδοση 46,8 ίππους στις 8.500 σ.α.λ.

Αυτό είναι το 502R που ετοιμάζει η QJ Motor και αναμένεται να φέρει στην Ευρώπη η Benelli.

Ετοιμάζει και ένα μοντέλο streetfighter 700 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα από τις εικόνες φαίνεται να είναι εξοπλισμένη με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονόΟι αναρτήσεις του 502R είναι ρυθμιζόμενες της Kayaba  αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα έχουμε δύο δίσκους εμπρός με ακτινικές δαγκάνες και σύστημα ABS δικάναλο, ενώ τα φώτα είναι τεχνολογίας LED. Όμορφη είναι η εξάτμιση στο πλάι, ενώ η ουρά δείχνει επιθετική.

Η QJ Motor πάντως δε σταματάει εκεί καθώς πρόσφατα παρουσίασε και ένα νέο streetfighter μοντέλο που ονομάζεται Chase 700. Η μοτοσικλέτα είναι εφοδιασμένη με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 693 κ.εκ. ο οποίος αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 75 ίππους και έρχεται να αντιπαρατεθεί με το επερχόμενο CFMoto CL-X700. Ακόμα δε γνωρίζουμε αν η Benelli θα εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο μοντέλο και θα το φέρει στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα δείχνει πολύ δελεαστικό και σίγουρα πολύ διασκεδαστικό.

Το νέο 302R παρουσιάστηκε στην αγορά της Ασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό scooter με τεχνητό ήχο εξάτμισης

Νέο Benelli 302R με αλλαγές στη σχεδίαση και κινητήρα Euro5

Τετρακύλινδρο TNT 600 ετοιμάζει η Benelli!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης