Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μία από τις κινεζικές φίρμες κατασκευής αυτοκινήτου που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του κολοσσού Η Lynk & Co ιδρύθηκε το 2016 και μέχρι τώρα έχει ξεχωρίσει με τα όμορφα και πολυτελή μοντέλα της.Geely και συνεργάζεται στενά με την Volvo, αποφάσισε να μπει στον κόσμο των δύο τροχών. Πρόκειται για την Lynk & Co μια σχετικά νέα εταιρία η οποία φημίζεται για τα πολυτελή αυτοκίνητά της τα οποία έχουν δανειστεί πολλά εξαρτήματα από την Volvo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lynk & Co εκτός όμως από αυτοκίνητα φαίνεται πως θέλει να κάνει την προσπάθειά της και στις μοτοσικλέτες. Έχοντας τη δύναμη της Volvo, της QJ Motor, της Benelli και της Geely από πίσω της η εταιρία αποφάσισε να παρουσιάσει το πρώτο της δίκυκλο. Η μοτοσικλέτα δεν είναι σχεδιασμένη από λευκό χαρτί, αλλά είναι ένα μοντέλο το οποίο έχει εξελιχθεί από την QJ Motor.

Πολύ δυναμικό μοντέλο το οποίο είναι ουσιαστικά το Benelli TNT600.

Ένα Benelli TNT600 κρύβεται κάτω από τα σήματα της Lynk & Co

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο της Lynk & Co δεν είναι άλλο από το TNT600 το οποίο η QJ Motor κατασκεύασε και έβαλε τα Η Lynk & Co έχει πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού!λογότυπα της η Benelli. Φυσικά, οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν βάλει την προσωπική τους πινελιά στο μοντέλο βελτιώνοντας το σημαντικά στο κομμάτι της εμφάνισης. Το κίτρινο χρώμα με τις μαύρες πινελιές το έχει αναδείξει σημαντικά και το έχει τοποθετήσει περισσότερο στην περιοχή της πολυτέλειας.

Το περίεργο με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι δεν πωλείται αλλά ενοικιάζεται στην Κίνα και μάλιστα με πολύ εύκολη διαδικασία μέσω μιας εφαρμογής. Θα είχε ενδιαφέρον παρόλα αυτά να βλέπαμε ένα τέτοιο μοντέλο στην Ευρώπη με το λογότυπο της Volvo πάνω στο ρεζερβουάρ της!

Τετρακύλινδρος κινητήρας, πλαίσιο χωροδικτύωμα και ποιοτικές αναρτήσεις για το Lynk&Co.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα plug-in hybrid μοντέλα της Volvo κάνουν με μία φόρτιση 90 χιλιόμετρα

Ετοιμάζει Leoncino 800 η Benelli

Η Benelli γιορτάζει 110 χρόνια ζωής και αλλάζει το σήμα της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης