Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati ήταν η μεγάλη απούσα πέρυσι στην έκθεση μοτοσικλέτα EICMA στο Μιλάνο. Η ιταλική φίρμα Η σειρά World Ducati Premiere θα συνεχιστεί το ερχόμενο Φθινόπωρο.αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο μεγαλύτερο ραντεβού των δύο τροχών σε όλο τον κόσμο προτιμώντας να ακολουθήσει τη διαδικτυακή επαφή με τους πελάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2022 ωστόσο αλλάζει πορεία η Ducati και ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στην Έκθεση EICMA τον ερχόμενο Νοέμβριο. Από τις 8 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου το εργοστάσιο από το Borgo Panigale θα δείξει όλα τα νέα της μοντέλα για το 2023, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μετά από αρκετά χρόνια να αγγίξουν τα εντυπωσιακά δίκυκλα της εταιρείας. Η επιβεβαίωση ότι η Ducati θα βρίσκεται στην EICMA ήρθε με την παράλληλη ανακοίνωση πως στο World Ducati Week τον Ιούλιο θα υπάρχει περίπτερο της EICMA στη διάρκεια της εκδήλωσης στο Misano.

Η επιστροφή της Ducati στην EICMA θα σημάνει συναγερμό στους Ducatisti.

Η Patrizia Cianetti, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Ducati, ανάφερε: «Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Ducati θα συναντήσει τους Ducatisti και τους φανατικούς των δύο τροχών κατά τη διάρκεια της έκθεσης για το 2022. Την ίδια στιγμή θα συνεχίσουμε την ψηφιακή προσέγγιση με τη σειρά Ducati World Premiere, η οποία θα επιστρέψει με νέα επεισόδια το φθινόπωρο για να παρουσιάσει τα νέα μας προϊόντα το 2023. Επιθυμία μας είναι να μείνουμε σε επαφή με τους Ducatisti σε όλο τον κόσμο μέσω των ψηφιακών μας καναλιών, ενώ την ίδια στιγμή επωφελούμαστε από την ευκαιρία να επιστρέψουμε σε αυτό το πολύ σημαντική έκθεση η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλους να θαυμάσουν και να αγγίξουν τις μοτοσικλέτες μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το WDW του 2022 πραγματοποιείται στις 22-24 Ιουλίου στην πίστα Misano, κοντά στην πόλη Ρίμινι. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση ήδη είναι διαθέσιμα και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις.

Το WDW 2022 θα πραγματοποιηθεί 22-24 Ιουλίου στην πίστα του Misano.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο νέα e-bikes από την Ducati στη σειρά Scrambler

Ποια είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από το Ducati DesertX;

Το Ducati Streetfighter V2 αποκτά carbon πτερύγια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης