Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati τοποθέτησε το 2022 στην γκάμα της το μικρότερο μέλος V2 της οικογένειας Streetfighter δίνοντας Ο κινητήρας του Streetfighter V2 είναι ο Superquadro που προέρχεται από το Panigale V2.μια προσιτή και άκρως διασκεδαστική επιλογή στους φίλους της ιταλικής μάρκας. Η Ducati σε πρώτη φάση δεν θέλησε να βγάλει μια ειδική έκδοση του μοντέλο, όπως έκανε με το Streetfighter V4SP, αλλά προτίμησε για το 2022 να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εμπλουτίσουν το μοντέλο με premium αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό στοιχείο του πακέτου που προσφέρει η Ducati είναι τα ανθρακονήματα. Η ιταλική φίρμα έχει δημιουργήσει ένα σετ από αεροδυναμικά πτερύγια για το V2 το οποίο αποτελείται από 4 κομμάτια. Το αξεσουάρ είναι σχεδιασμένο σε αεροδυναμική σήραγγα για καλύτερο έλεγχο στις υψηλές ταχύτητες και την πίστα καθώς προσφέρει αυξημένη κάθετη δύναμη, ενώ είναι πολύ χαμηλό το βάρος τους.

Carbon πτερύγια σχεδιασμένα σε αεροδυναμική σήραγγα.

Συνεργασίες με Rizoma και Akrapovic

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα πτερύγια, η Ducati προσφέρει στο πακέτο αξεσουάρ του Streetfighter V2 επίσης, εμπρός και Τοποθετώντας όλα τα αξεσουάρ μειώνεις κατά πολύ το βάρος και κερδίζει λίγη δύναμη.πίσω φτερά, κάλυμμα πίσω ανάρτησης, κάλυμμα οργάνων, κάλυμμα εξάτμισης και βάση πινακίδας όλα από ανθρακονήματα. Σε συνεργασία με την Rizoma είναι διαθέσιμα αλουμινένια εξαρτήματα όπως καθρέπτες, τάπα ρεζερβουάρ, δοχείο υγρών φρένων και δοχείο υγρών συμπλέκτη. Ακόμα ένα σημαντικό αξεσουάρ είναι το ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο το οποίο έχει σχεδιάσει η Akrapovic αποκλειστικά για το Streetfighter V2, ενώ η Ducati προσφέρει και το σύστημα DDA+ το οποίο αφορά τις επισκέψεις στην πίστα και δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη να ρυθμίσει τη μοτοσικλέτα και να συλλέξει δεδομένα τηλεμετρίας.

Εξάτμιση Akrapovic τιτανίου.

Το Streetfighter V2 είναι εξοπλισμένο με κινητήρα δικύλινδρο 955 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 153 ίππους και 101,4Nm ροπής. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 200 κιλά, ενώ είναι εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα της Ducati. Οι αναρτήσεις είναι της Showa και τα φρένα της Brembo, ενώ το πλαίσιο είναι αλουμινένιο με μονόμπρατσο ψαλίδι. Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι στα 19.000€.

Βίντεο από την παρουσίαση του Streetfighter V2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόντρα της Ducati MotoGP με την ηλεκτρική Ducati MotoE

Το ζέσταμα της Ducati πριν από το WDW 2022

Συνάντηση κορυφής στη Σαρδηνία για Audi και Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης