Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Alex Rins, αναβάτης της Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, είναι από τους αναβάτες οι οποίοι Πολλοί αναβάτες προπονούνται με “πολιτικές” μοτοσικλέτες στη διάρκεια του χειμώνα.δουλεύουν σκληρά εκτός πίστας προκειμένου να είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το γυμναστήριο και τις ατελείωτες ώρες προπόνησης, ο Ισπανός δοκιμάζει και πολλά πράγματα που περιλαμβάνουν αδρεναλίνη, όπως σκι, motocross και ποδήλατο, αλλά το αγαπημένο του είναι να οδηγεί την αγαπημένη του Suzuki GSX-R 1000 στις πίστες της Ισπανίας.

Ο Rins, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος MotoGP το 2020, προπονείται εντατικά από πέρυσι με μια GSX-R 1000 στα χρώματα της επετειακής MotoGP των 100 χρόνων της φίρμας, αλλά φέτος αποφάσισε να κάνει σημαντικές αλλαγές στη μοτοσικλέτα του.

Πανέμορφη η GSX-R 1000 του Alex Rins σε μαύρο και κόκκινο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον χρωματισμό έχει και μικρές αλλαγές σε αναρτήσεις, εξάτμιση και ελαστικά

Βασικότερη από όλες είναι η αλλαγή στα χρώματα και στο… όνομα καθώς την ονομάζει Susie! Ο Ο Rins το 2021 είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο MotoGP.χρωματισμός της μοτοσικλέτας είναι εκπληκτικός σε μαύρο και κόκκινο φόντο, ενώ ένα μεγάλο νούμερο 42 -το νούμερο που χρησιμοποιεί ο Rins στην αγωνιστική του μοτοσικλέτα- βρίσκεται στα πλαϊνά φέρινγκ της μοτοσικλέτας.

Ο Rins έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η Susie, μετά από πολλά χιλιόμετρα προπόνησης μαζί της, άξιζε μια νέα εμφάνιση». Ο Ισπανός πάντως ίσως να έκανε αυτή την αλλαγή για να… ξεχάσει ότι ο teammate του κατάκτησε τον τίτλο πέρυσι αντί για εκείνον, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει φέτος παρά την απουσία του Davide Brivio, ο οποίος μετακόμισε στην Alpine στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1.

Πάρτε μια γεύση από Alex Rins στην πίστα της Βαλένθια με τη βοήθεια του Sylvain Guintoli

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο μοντέλο θα παρουσιάσει η Suzuki στις 5 Φεβρουαρίου;

Εντυπωσιακή υπηρεσία ετοιμάζει η Suzuki

Από τη Suzuki MotoGP στη Renault Formula 1 ο Davide Brivio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης