Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα έμεινε από την πρώτη επίσημη προβολή στη μεγάλη οθόνη της νέας ταινίας Η τιμή του μοντέλου 007 αναμένεται πάνω από 16.000€!James Bond, “No Time To Die”. Πολλές είναι οι εταιρίες οι οποίες βοήθησαν και συμμετείχαν στη συγκεκριμένη ταινία με τον διάσημο πράκτορα 007 όπως οι Aston Martin και Land Rover από το χώρο του αυτοκινήτου και η Triumph από το χώρο της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Land Rover έκανε την αρχή παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση του Defender στα χρώματα του 007 και τώρα είναι η σειρά της Triumph να δώσει στο φανατικό κοινό του Bond μια έκδοση 007. Το μοντέλο που αποφάσισε η Triumph να αφιερώσει είναι το Tiger 900 Rally Pro το οποίο έχει βάψει σε μαύρο ματ χρώμα και χρυσά αυτοκόλλητα 007!

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2022.

Μόλις 250 μοντέλα Bond 007 θα κατασκευαστούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά στα μάτια του ο αναβάτης έχει αριθμημένη πινακίδα πάνω στην τιμονόπλακα αλουμινίου Billet, ενώ η Στην ταινία πάντως εμφανίζεται τόσο το Tiger 900 όσο και ένα Scrambler 1200.μοτοσικλέτα συνοδεύεται από πιστοποίηση γνησιότητας. Εξαιρετική λεπτομέρεια είναι ότι όταν ανοίγει η οθόνη TFT του μοντέλου εμφανίζεται το λογότυπο 007. Αυτό που του λείπει είναι τα γκάτζετ του James Bond για να μπορείς να ανατινάξεις αν θέλεις το προπορευόμενο όχημα!

Μικρές λεπτομέρειες είναι η χρήση των ελαστικών Michelin Anakee Wild, αντί για τα Bridgestone, τελικό εξάτμισης της Arrow και προστατευτικά από ανθρακονήματα. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος τρικύλινδρος των 888 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και 87Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένο με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας από την Triumph, όπως και πολλά αξεσουάρ από τη λίστα της εταιρίας.

Σκηνή από προωθητική ενέργεια της ταινίας στη Βρετανία με ένα Tiger να... πετάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιπτάμενο το νέο Triumph Tiger 1200

Το νέο cafe racer της Triumph έρχεται με 180 ίππους!

Μοτοσικλέτα του Steve McQueen πουλήθηκε για 172.000€!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης