Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha έχει παράδοση στο να στηρίζει τους Έλληνες αναβάτες στα Πανελλήνια και Ευρωπαϊκά Ο Βασίλης Παντελεάκης θα αγωνιστεί στο Ιταλικό και Ισπανικό πρωτάθλημα Pre-Moto3!Πρωταθλήματα Ταχύτητας και off road. Το 2021 δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς παρά τις δυσκολίες της πανδημίας η Yamaha θα στηρίξει τις προσπάθειες 12 αθλητών στα πρωταθλήματα ασφάλτου και χώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το DNA και η φιλοσοφία της Yamaha πάντα ήταν συνδεδεμένα με τους αγώνες και δε θα μπορούσε να μη σταθεί στο πλευρό πολλών αναβατών, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Στους αγώνες ταχύτητας μοτοσικλετών η Yamaha θα είναι υποστηρικτής των Γιάννη Περιστερά και Βασίλη Παντελεάκη με τον πρώτο μάλιστα να κάνει τη μεγάλη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Ιταλίας CIV και στο Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup.

Και στο ελληνικό motocross θα έχει σημαντική παρουσία η Yamaha.

Σημαντική παρουσία στους χωμάτινους αγώνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο χώμα έχουμε περισσότερους αναβάτες που θα αγωνιστούν κάτω από την ομπρέλα της Yamaha. Οι Ανδρέας Ανδρέου, Αντώνης Σάγμαλης, Δημήτρης Μπαξεβάνης, Ιάκωβος Παπαδόπουλος(bLU cRU), Βασίλης Πακαταρίδης, Χρήστος Ταμβάκος(bLU cRU), Παναγιώτης Κακολύρης, Γιώργος Κουκαλιώτης(bLU cRU), Αντώνης Παπανδριόπουλος(bLU cRU), Δημήτρης Γανωτής(bLU cRU) και Γιώργος Τσαλίκης(bLU cRU) είναι ανάμεσα στους αναβάτες οι οποίοι θα αγωνιστούν σε διάφορα πρωταθλήματα enduro και motocross.

Όλες οι πληροφορίες για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Yamaha το 2021 ΕΔΩ.

Ο Γιάννης Περιστεράς είναι από τις ελπίδες της Ελλάδας στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα τα Yamaha Tracer 9 και MT-09

MotoGP Πορτογαλία: Άπιαστος ο Quartararo πήρε τη νίκη στο Portimao

Ο παράδεισος της Yamaha στη Σαρδηνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης