Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha έκανε το όνειρο κάθε λάτρη της μοτοσικλέτας και της φύσης πραγματικότητα. Σε ένα μικρό νησί, Έχω στο μυαλό μου δύο-τρία ελληνικά νησιά που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν κάτι αντίστοιχο…βόρεια της Σαρδηνίας, το Culuccia, έστησε ένα θεματικό πάρκο καλύπτοντας όλες τις πτυχές της φίρμας, από τους δύο τροχούς μέχρι τα θαλάσσια σπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μπορείς να απολαύσεις το κάμπινγκ σου, έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις το νησί με το δίτροχο σου, το ATV σου ή το ηλεκτρικό σου ποδήλατο, ενώ θα ανακαλύψεις και τις κρυφές παραλίες με τα φουσκωτά της Yamaha.

Εξαιρετική πρόταση διακοπών, θα μπορούσε κάτι αντίστοιχο να το δούμε και στην Ελλάδα

Χωμάτινες διαδρομές, βόλτες με φουσκωτό, μουσική και φαγητό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νησί διαθέτει 15 χιλιόμετρα χωμάτινων διαδρομών τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις με ένα Tenere Απολαμβάνεις τη φύση και τη μοτοσικλέτα σε ασφαλές περιβάλλον700. Για τα δύσκολα κομμάτια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τετράτροχο YXZ1000, ενώ για τις θαλάσσιες αναζητήσεις θα χρησιμοποιήσεις το Capelli Tempest 600 με τον κινητήρα F40 G Supreme.

Η Yamaha προσφέρει τετραήμερες επισκέψεις είτε με διαμονή σε σκηνή είτε σε δωμάτια με περιηγήσεις στο νησί, οδήγηση μοτοσικλέτας, ATV, φουσκωτού, με άφθονη μουσική και φαγητό. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail στη διεύθυνση tenereculuccia@yamaha-motor.it

Ανακαλύπτεις και τη μοναδική παραλία με το φουσκωτό και τη μηχανή της Yamaha

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Σάββας Παρλιάρος «Ο χαρισματικός»

Έρχεται και YZF-R9 από τη Yamaha;

Κορυφαίες αναρτήσεις για το Yamaha Crypton

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης