Ένας ιδιαίτερος αγωνιστικός θεσμός με πρωταγωνίστριες τις V7III έρχεται το 2019, με πέντε 60λεπτους αγώνες αντοχής από ομάδες δύο αναβατών και εκκίνηση σε στυλ.. Le Mans!

Σε συνεργασία με την ιταλική ομοσπονδία μοτοσυκλέτας η Moto Guzzi προχώρησε σε αυτό το ιδιαίτερο Trophy, που τείνει στη σφαίρα του ρετρό. Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως ο θεσμός αυτός όχι μόνο αποσκοπεί στην αναζήτηση του αγωνιστικού νοήματος, αλλά επίσης πως θα προάγει τη φιλία, το πάθος και τη διασκέδαση. Όλα αυτά μέσω των V7III Stone, οι οποίες θα δεχθούν ειδικό αγωνιστικό kit και το οποίο θα είναι –φυσικά- κοινό για όλους τους αγωνιζόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Moto Guzzi Fast Endurance Trophy», όπως ονομάζεται, θα λάβει χώρα στις Vintage Speed συναντήσεις της ιταλικής ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας. Πρόκειται για πέντε μεγάλες εκδηλώσεις που θα γίνουν σε πέντε διαφορετικές ιταλικές πίστες, με την ιστορία να δείχνει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον για αγωνιζόμενους αλλά και θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια κοινότητα όπως οι «Guzzisti» θα ήταν αδιανόητο να απουσιάζουν από αυτές τις γιορτές, ενώ όσον αφορά σε εμάς, τους εκ του μακρόθεν θεατές, αν μη τι άλλο αρεσκόμαστε (και αρκούμαστε) στη θέα μιας «αγωνιστικής» V7III με το ειδικό -όπως είπαμε- Kit.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης