Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati προχωράει σε ένα πρόγραμμα βελτίωσης/προσαρμογής των μοντέλων της το οποίο για τους Την αρχή έκανε η Superleggera V4J με έμπνευση από την Lamborghini.περισσότερους έπρεπε να υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μοντέλα της ιταλικής φίρμας να επανασχεδιάζονται από ιδιώτες και μάλιστα με τόσο εκλεπτυσμένο και ευφάνταστο τρόπο που κλέβουν την παράσταση ακόμα και από τα γνήσια μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ducati Unica είναι ένα πρόγραμμα customizing για εκείνους που θέλουν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική μοτοσικλέτα. Οι πελάτες της Ducati θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να συνεργαστούν με το σχεδιαστικό κέντρο της Ducati, το Centro Stile και να έχουν βοήθεια τόσο στο σχεδιαστικό κομμάτι όσο και στο τεχνικό κομμάτι. Μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Centro Stile και να βιώσουν την εμπειρία του σχεδιασμού μιας Ducati από πρώτο χέρι.

Σίγουρα η σειρά Scrambler θα έχει την τιμητική της στο νέο πρόγραμμα Ducati Unica.

Το τμήμα Ducati Unica θα παρουσιάσει μια σειρά από πολύτιμα υλικά, ειδικά χρώματα, εξεζητημέναΚάθε μοτοσικλέτα θα έχει πιστοποίηση μοναδικότητας. εξαρτήματα και εξαρτήματα του Ducati Performance προκειμένου να εξυπηρετήσει εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τις μοτοσικλέτες τους. Κάθε μοντέλο το οποίο αναλαμβάνει η ομάδα θα καταγράφεται, θα βιντεοσκοπείται και φυσικά θα παίρνει πιστοποίηση μοναδικότητας για τον ιδιοκτήτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati Unica θα μπορεί κάθε χρόνο να δεχτεί περιορισμένο αριθμό συμμετοχών στο project, προκειμένου το κάθε μοντέλο να έχει την προσοχή που απαιτείται και το αποτέλεσμα να φτάνει τα υψηλά επίπεδα της μάρκας.

Πριν από μερικούς μήνες είδαμε για πρώτη φορά τη Superleggera V4J με έμπνευση από την Lamborghini Aventador.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοίγει τα φτερά της στο Λονδίνο και στο Παρίσι η Ducati

Το 2ο επεισόδιο του Ducati Silk Road Grand Tour

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης