Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM βάζει στο παιχνίδι των scooter στα 125 κ.εκ. το νέο FNX 125. Το μικρό δίκυκλο μπαίνει σφήνα στην Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.κατηγορία των πρακτικών scooter πόλης καθώς εκτός από την ευκολία και την οικονομία που προσφέρει στις μετακινήσεις έχει να προτάξει και το ιδιαίτερο στυλ του το οποίο ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλα ματιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το FNX 125 δύσκολα το μπερδεύεις με κάποιο άλλο scooter, ιδιαίτερα από το εμπρός φωτιστικό σώμα LED το οποίο συνοδεύεται από έντονα, περιφερειακά του προβολέα, φώτα ημέρας DRL. Το ίδιο ξεχωριστό είναι και το πίσω φωτιστικό σώμα σχήματος U με τα φώτα πέδησης να έχουν τρισδιάστατη εμφάνιση. Οι διαστάσεις του scooter είναι μικρές δίνοντάς του προβάδισμα στην κίνηση της πόλης, έχοντας ταυτόχρονα ευρύχωρη θέση οδήγησης και άνεση χάρη στο επίπεδο πάτωμα.

Καλοφτιαγμένο scooter το οποίο τσεκάρει όλα τα τικ χρηστικότητας και οικονομίας.

Ο κινητήρας του FNX 125 είναι ένας νέος αερόψυκτος, μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10,3Nm ροπής. Τον ψεκασμό έχει αναλάβει σύστημα της Continental, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου ταχυτήτων. Η SYM έχει εξοπλίσει το FNX με σύστημα A.L.E.H. το οποίο δεν επιτρέπει την ανύψωση του κινητήρα κατά τις επιταχύνσεις χάρη σε μια ειδική ανάρτηση στον κινητήρα προσφέροντας σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψηφιακό όργανο με χρήσιμες πληροφορίες και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας.

Η τιμή του FNX 125 είναι στα 2.695 ευρώ

Το βάρος του scooter είναι μόλις 125 κιλά και το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 6,2 λίτρα το οποίοΗ τάπα του ρεζερβουάρ είναι στο εσωτερικό της μάσκας για εύκολο ανεφοδειασμό. προσφέρει εξαιρετική αυτονομία χάρη στην χαμηλή κατανάλωση (2,4 L/100Km σύμφωνα με την SYM). Στον εξοπλισμό το FNX τα πάει περίφημα καθώς διαθέσει ψηφιακή οθόνη LCD με όλες τις πληροφορίες και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, εύκολο άνοιγμα σέλας με διακόπτη δίπλα στον κεντρικό διακόπτη, χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος και θύρα φόρτισης USB για το smartphone.

Το νέο FNX 125 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, μπλε και γκρι στην τιμή των 2.695€ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της SYM.

Όλα τα στοιχεία για το SYM FNX 125 ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Μάρτιο έρχεται στην Ελλάδα το νέο Daytona Monster 125

Το εντυπωσιακό Zontes M310 έρχεται στην τιμή των 4.355€

Τον Μάιο αναμένεται στην Ελλάδα το SYM NH-T300 στην τιμή των 3.895€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης