Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλοί έχουν ονειρευτεί να δουν ξανά, έστω και μια φορά ακόμα, τον Casey Stoner να οδηγεί στην πίστα με τους υπόλοιπους αναβάτες του MotoGP. Ο Αυστραλός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με Ducati και Honda, θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από τον κόσμο των αγώνων μοτοσικλέτας ο οποίος αναγκάστηκε να βάλει τέλος νωρίς στην καριέρα του αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την Repsol Honda και το νούμερο ένα στη μοτοσικλέτα.

Ο Stoner έπειτα από μερικά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας αρχίζει και πάλι να κάνει Ο Stoner παραμένει μέχρι και σήμερα ο μοναδικός αναβάτης που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα MotoGP με την Ducati.διάφορες εμφανίσεις τόσο στις πίστες του MotoGP ως καλεσμένος, όσο και ως βοηθός κάποιων αναβατών της Ducati. Η πιο πρόσφατη εμπειρία του πάντως με μοτοσικλέτα έχει να κάνει με motocross καθώς ο Αυστραλός έπειτα από αρκετά χρόνια αποφάσισε να οδηγήσει ξανά χωμάτινη μοτοσικλέτα.

Ο πρώην αναβάτης MotoGP επισκέφτηκε μια πίστα στην πατρίδα του και ανέβηκε στη σέλα μιας Honda CRF450R προκειμένου να διασκεδάσει και να βιώσει για μια ακόμα φορά την αδρεναλίνη της οδήγησης. Όπως ήταν αναμενόμενο το ταλέντο δεν έχει χαθεί από τον πρωταθλητή ο οποίος μια χαρά διασκεδάζει στο χώμα και τη λάσπη της motocross πίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε έστω και σε πίστα motocross τον Casey Stoner.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης