Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχουμε δει πολλές φορές τον πρωταθλητή Toni Bou να κάνει τα… μαγικά του σε αγώνες Trial στη σέλα της Έκανε το Africa να μοιάζει με μοτοσικλέτα Trial.αγαπημένης του Montesa Cota 4RT. Ποτέ όμως δεν τον έχουμε δει να κάνει τα ίδια ακριβώς πράγματα -ή περίπου τα ίδια- με μια μοτοσικλέτα όπως η Honda Africa Twin 1100.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Trial βρήκε στο γκαράζ του ένα Africa και αποφάσισε να προπονηθεί με εκείνο στις ειδικές εγκαταστάσεις μιας πίστας Trial. Ο Ισπανός δείχνει να μην έχει κανένα πρόβλημα να σκαρφαλώσει στους βράχους και τους κορμούς δέντρων με το Africa παρ΄ ότι είναι πάνω από 200 κιλά η μοτοσικλέτα! Ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι η αγωνιστική του Montesa ζυγίζει μόλις 74 κιλά, τότε μπορούμε να καταλάβουμε τις ικανότητες αυτού του αναβάτη.

Τι και αν είναι 150 κιλά πιο βαρύ το Africa, ο Bou το κάνει ότι θέλει

Πρώτος διδάξας ο Pol Tarres με Yamaha Tenere 700

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον ικανό αναβάτη Trial να κάνει απίθανα πράγματα με μια βαρύτερη μοτοσικλέτα. Θυμίζουμε τον Pol Tarres, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έκανε τρελά πράγματα με ένα Yamaha Tenere 700. Ο Bou πάντως πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς το Africa είναι 20 κιλά πιο βαρύ από το Tenere, κάτι που σημαίνει ότι απάντησε στην «πρόκληση» του Tarres.

Απολαύστε τον Toni Bou να κάνει Trial με το Honda Africa Twin:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβλήθηκε το Honda Adventure Roads 2021

Φήμες για νέο Transalp από τη Honda

Ποια είναι η μυστική συνταγή της Honda που κάνει το CB500X τόσο αγαπητό στον κόσμο;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης