Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Valentino Rossi μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στο MotoGP και να χαρίζει θέαμα στους χιλιάδες φίλους Οι σημερινοί πρωταγωνιστές του MotoGP προέρχονται από την Ακαδημία του Rossi.του, ωστόσο συνεχίζει να προσφέρει πολλά στο κορυφαίο άθλημα μοτοσικλέτας στον κόσμο. Στο Ράντζο του στην Ταβούλια της Ιταλίας πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα Camp προπόνησης για νέους αναβάτες με την αρωγή της Yamaha και της VR46.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πέντε ημέρες οι μελλοντικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές πήραν μέρος σε αγώνες καρτ, έμαθαν τα μυστικά των MiniGP, προπονήθηκαν σε πίστα flat track και συνάντησαν τον Valentino Rossi ο οποίος τους έδωσε τις πρώτες συμβουλές για το μέλλον τους.

Ο Rossi φοράει πάλι το κράνος του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά αναβατών της Ακαδημίας είναι οι Jurand Kusmierczyk από την Πολωνία, Denis Bergamini από την Ιταλία, Andrea Pizzoli από την Ιταλία, Kevin Fontainha από τη Βραζιλία και Enzo Valentim Garcia από τη Βραζιλία. Όλοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν από τον Marco Bezzecchi στον αγώνα MiniGP, από τον Franco Morbidelli στην πίστα flat track, ενώ την τελευταία ημέρα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Valentino Rossi και τους αναβάτες της Ακαδημίας να αγωνίζονται στον περίφημο αγώνα Americana.

Ο «Γιατρός» με τους επόμενους πρωταθλητές!

Η σημασία της Ακαδημίας του Rossi είναι πολύ μεγάλη καθώς η δουλειά που γίνεται εκεί είναι ιδιαίτερα σημαντική. Δεν είναι τυχαίο ότι αναβάτες που πρωταγωνιστούν σήμερα στο MotoGP, όπως ο Pecco Bagnaia, ο Enea Bastianini και ο Franco Morbidelli είναι παιδιά της Ακαδημίας η οποία μεγαλώνει όλο και περισσότερο παρότι η «Γιατρός» έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Συγκρατήστε τα ονόματα των αναβατών της Ακαδημίας του 2022 γιατί μάλλον θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο Morbidelli σε μαθήματα flat track.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης