Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το νέο Voge 300DS είναι από τις μοτοσικλέτες που ταιριάζουν γάντι στις συνθήκες της ελληνικής Οι τροχοί είναι 17 ιντσών εμπρός και πίσωπραγματικότητας. Πρόκειται για ένα street adventure μοντέλο το οποίο συνδυάζει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση με πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά και σύγχρονες τεχνικές λύσεις. Ικανό για την αστική μετακίνηση και για μικρά ταξίδια, το Voge ήρθε να στοχεύσει απευθείας στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 η μοτοσικλέτα έχει αναβαθμίσει τον κινητήρα της προκειμένου να περνάει τις προδιαγραφές Euro5. Το μονοκύλινδρο σύνολο των 300 κ.εκ. αποδίδει 29 ίππους και 25 Nm ροπής διαθέτοντας αναβαθμισμένο σύστημα τροφοδοσία. Έμφαση έχει δοθεί στις χαμηλές στροφές και εκεί είναι που το Voge ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην κίνηση της πόλης.

Λεπτή σιλουέτα και μαζεμένες διαστάσεις για το Voge 300DS.

Ανταγωνιστική τιμή με καλό εξοπλισμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα το οποίο προσφέρει ισορροπία στην οδική συμπεριφορά με την Τα πρώτα μοντέλα θα είναι ετοιμοπαράδοτα στο 2ο μισό του Μαΐουευελιξία και την άνεση σε πρώτο πλάνο. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS της Bosch 9.1 με δίσκο 300mm εμπρός τύπου μαργαρίτα.

Εξαιρετικός είναι και ο εξοπλισμός του Voge 300DS διαθέτοντας φωτιστικά σώματα τύπου LED, θύρα USB για φόρτιση smartphone, κάγκελα προστατευτικά, ποδιά κινητήρα και σχάρα αποσκευών. Η τιμή του νέου Voge 300DS είναι στα 3.995€ και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, μαύρο/γκρι και μαύρο/κόκκινο.

Ψηφιακή οθόνη με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον αναβάτη.

Προσφορά προ κράτησης από τη Mototrend

Η Mototrend, επίσημος αντιπρόσωπος της Voge στην Ελλάδα, προσφέρει για το νέο μοντέλο μια ιδιαίτερη προσφορά. Όσοι κάνουν προ κράτηση του μοντέλου μέχρι 15 Μαΐου θα κερδίσουν μια ρυθμιζόμενης χωρητικότητας top case βαλίτσα Alloy/PP αξίας 190€!

Μπείτε ΕΔΩ για να κάνετε την κράτησή σας και βγείτε ωφελημένοι από την προσφορά της Voge.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε επίσημα το Voge 500AC

Σημαντικές εκπτώσεις από την Kymco σε τρία μοντέλα

Τι είναι αυτό που κάνει το Voge 300AC να ξεχωρίζει;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης