Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Όταν έχει φτάσει η μαγική στιγμή να αγοράσεις μια μοτοσικλέτα, το μοναδικό πράγμα που σου μένει είναι ναΤο TRK 502 είναι διαθέσιμο σε λευκό, μπλε και γκρι χρωματισμό. επιλέξεις την ιδανική για εσένα. Πολλοί επιλέγουν τη μοτοσικλέτα τους με γνώμονα την εμφάνιση, άλλοι πάλι κοιτάζουν τις επιδόσεις, ενώ η χρηστικότητα και η άνεση είναι για κάποιους πανάκεια. Εκείνο όμως που θα πρέπει να κάνει κάποιος πριν αγοράσει τη μοτοσικλέτα που έχει ονειρευτεί είναι να την οδηγήσει κάτι που οι περισσότερες εταιρίες έχουν φροντίσει να παρέχουν στον αγοραστή μέσω των Test Rides.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Benelli είναι από τις εταιρίες που προσφέρουν τη δυνατότητα στον αγοραστή να κάνει ένα test ride και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι αν το μοντέλο που θέλει είναι όντως ιδανικό για εκείνον. Ένα από τα μοντέλα που έχουν γίνει αποδεκτά με θέρμη από το κοινό και έχουν γίνει best seller της ιταλικής μάρκας είναι το TRK 502, μια adventure μοτοσικλέτα με σύγχρονο σχεδιασμό, αποδοτικό κινητήρα και πολύ καλά περιφερειακά. Η Benelli δίνει τη δυνατότητα Test Ride του μοντέλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αρκεί να τηλεφωνήσεις, να κλείσεις ραντεβού και να έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το ύψος της μοτοσικλέτας επιτρέπει την κίνηση και στο χώμα.

Το TRK 502 είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 500 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους Η τιμή προσφοράς του TRK 502 είναι 6.300€ μέχρι τέλος Ιουλίου.και 46Nm ροπής. Διαθέτει σύγχρονο σύστημα ψεκασμού της Bosch και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η θέση οδήγησης είναι άνετη και εργονομική τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για μεγάλες αποστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50mm εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω διαδρομής 45mm. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών χυτοί αλουμινίου, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους 320mm εμπρός με 4πίστονες δαγκάνες και έναν δίσκο 260mm πίσω με σύστημα ABS.

Τη μοτοσικλέτα συνοδεύουν και πλούσια αξεσουάρ για όλα τα γούστα.

Το βάρος της Benelli TRK 502 είναι στα 235 κιλά γεμάτη, ενώ διαθέτει και μεγάλο ρεζερβουάρ 20 λίτρων για μεγάλη αυτονομία. Το μοντέλο περιπέτειας της Benelli μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway, ενώ μπορείτε άμεσα να κλείσετε ένα ραντεβού για Test Ride σε Αθήνα (216-1004229) και Θεσσαλονίκη (2310-515557).

Βίντεο παρουσίασης του νέου TR 502.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Benelli και Super Soco στην Βαγιανέλης Α.Ε.

Νέοι τιμοκατάλογοι Benelli, Keeway, Super Soco και Ecooter

Καλοκαιρινή «δροσιά» από την Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης