Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ακόμα δύο σημαντικές μάρκες των δύο τροχών μπορούμε πλέον να τα συναντήσουμε στην Βαγιανέλης Α.Ε.Τα νέα μοντέλα της Benelli και της Super Soco στην Βαγιανέλης Α.Ε. Οι μοτοσικλέτες της Benelli και τα ηλεκτρικά δίκυκλα της Super Soco θα βρίσκονται πλέον στην βιτρίνα του καταστήματος Βαγιανέλης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε και να απολαύσετε τόσο όλα τα νέα μοντέλα όσο και τις ποιοτικές υπηρεσίες της Βαγιανέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Motoway Καμπράνης Α.Ε. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των Benelli και Super Soco και με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει τη νέα συνεργασία η οποία θα προσθέσει κύρος, εμπειρία και ποιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Πλούσια γκάμα ακόμα και για… ηλεκτρικά γούστα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις μοτοσικλέτες της Benelli μπορεί κάποιος να συναντήσει την πανέμορφη σειρά Leoncino, από το μικρό 125άρι, το δυναμικό 500 (και Trail) μέχρι και το κορυφαία 800 (και Trail). Ταυτόχρονα ο πελάτης θα δει από κοντά τα best seller TRK 251 και TRK 502, όπως και το κλασικό Imperiale 400.

Παράλληλα, ο επισκέπτης του καταστήματος Βαγιανέλης θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τις ποιοτικές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της Super Soco. Εκτός από τα εντυπωσιακά μοντέλα θα ενημερωθεί από το έμπειρο προσωπικό για τα θέματα της ηλεκτροκίνησης και φυσικά για τις επιδόσεις και τις δυνατότητες των μοντέλων. Βρείτε τα νέα μοντέλα της Benelli και της Super Soco στην Βαγιανέλης Α.Ε.

Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες της Super Soco στη Βαγιανέλης Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα γραφικά για το Benelli BN 125 του 2022

Ο ηλεκτρικός «περιπλανώμενος» της Super Soco

Στη Βαγιανέλης θα βρείτε πλέον τα μοντέλα CFMoto και Royal Enfield

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης