Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το 2021 η Super Soco μας είχε παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα στην γκάμα των TC που ήταν το Hunter και το Η τιμή του TC Wanderer αναμένεται κοντά στα 4.000€.Wanderer. Το Hunter είναι το πιο σπορ μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία δημιουργώντας μια καθημερινή ηλεκτρική μοτοσικλέτα για διασκεδαστική οδήγηση με μηδενικούς ρύπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα στην Hunter, η Super Soco παρουσίασε και την TC Wanderer, μια μοτοσικλέτα με πιο κλασική μορφή και σχεδιασμό που είναι εμπνευσμένος από τα roadster vintage μοντέλα. Το στρογγυλό φωτιστικό σώμα LED στο εμπρός μέρος, η λεπτή σιλουέτα, η άνετη θέση οδήγησης, η scrambler αισθητική στα ελαστικά διπλής χρήσης, το ρεζερβουάρ και τη σέλα δημιουργούν μια πολύ όμορφη ηλεκτρική μοτοσικλέτα για καθημερινή χρήση.

Βόλτες στην πόλη, βόλτες στη φύση, βόλτες παντού με το Wanderer.

Οι τροχοί του Wanderer είναι χυτοί 17 ιντσών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας του Wanderer είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και αποδίδει 2,5kW (3,4 ίπποι) και 180Nm ροπής. Χάρη στο Τα vintage αισθητικής όργανα αποτελούνται από αναλογικό ταχύμετρο και ψηφιακή οθόνη πληροφοριών.αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου και το νέο κατανεμητή ροπής, η δύναμη έχει αυξηθεί κατά 16% δίνοντας στη μοτοσικλέτα ικανοποιητικές επιδόσεις. Η τελική ταχύτητα του Wanderer είναι 75km/h, με τις επιταχύνεις να είναι δυναμικές και άμεσες. Οι μπαταρίες είναι λιθίου 60v/32Ah και είναι σε θέση να χαρίσουν αυτονομία 120 χιλιομέτρων στο μοντέλο με τις δύο μπαταρίες, ενώ η φόρτιση τους απαιτεί 3,5 ώρες για πλήρη φόρτιση σε ταχυφορτιστή 10A.

Η Wanderer είναι εξοπλισμένη με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν έναν δίσκο εμπρός και έναν δίσκο πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το όμορφο ρετρό μοντέλο της Super Soco θα είναι διαθέσιμο από τη Motoway μόνο στον πράσινο χρωματισμό με την τιμή του να αναμένεται στην Ελλάδα. Πάντως, το αντίστοιχο TC Hunter κοστίζει 4.020€, κάτι που σημαίνει ότι και η τιμή του Wanderer θα είναι κοντά.

Το βίντεο παρουσίασης του Super Soco TC Wanderer.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύ σημαντική συμφωνία της VMoto με το πρώην αφεντικό της Ducati

Στην Ελλάδα το κορυφαίο ηλεκτρικό Ecooter E5 στην τιμή των 5.780€

Ένα scooter Super Soco αφιερωμένο στον Jorge Lorenzo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης