Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda για το 2022 έχει προσθέσει στην γκάμα της ένα πάρα πολύ ικανό τουριστικό μοντέλο, το NT1100. Η νέα αυτή μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στον κινητήρα του Africa Twin, ωστόσο ακολουθεί τον δικό της δρόμο όσον αφορά τα επίπεδα άνεσης, οδηγικής συμπεριφοράς και ασφάλειας προκειμένου ο αναβάτης να απολαύσει το ταξίδι με ποιοτικό, πρακτικό και άνετο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον δικύλινδρο κινητήρα, το πλαίσιο και τις αναρτήσεις, το νέο NT1100 διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής 6,5 ιντσών TFT η οποία έχει στόχο να κρατήσει συντροφιά στον αναβάτη στις μεγάλες αποστάσεις. Παράλληλα, μέσω της οθόνης ο αναβάτης πάντα θα είναι ενήμερος για ότι συμβαίνει στη μοτοσικλέτα και το δρόμο. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία του ψηφιακού πάνελ είναι η δυνατότητα αλλαγής απεικόνισης σε τρεις διαφορετικές επιλογές.

Πολλαπλές πληροφορίες και αμέτρητες δυνατότητες για την TFT οθόνη της Honda.

Υπάρχει η επιλογή Gold στην οποία παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν δεδομένα σε αριθμούς και προγράμματα οδήγησης. Στην Silver η οθόνη εστιάζει περισσότερο στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο, ενώ στην επιλογή Bronze η οθόνη επικεντρώνει στο στροφόμετρο. Και στις τρεις περιπτώσεις ο χρωματισμός στο περιβάλλον είναι προεπιλεγμένος και διαφορετικός, ενώ ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει λευκό ή μαύρο φόντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είτε μόνος, είτε με συνεπιβάτη το ταξίδι θα είναι άνετο!

Πάντα συνδεδεμένος

Ακόμα ένα δυνατό σημείο της οθόνης του NT1100 είναι το σύστημα συνδεσιμότητας. Μέσω Bluetooth το Ο κινητήρας των 1.087 κ.εκ. αποδίδει 102 ίππους και 104Nm ροπής.smartphone συνδέεται με τη μοτοσικλέτα είτε σε λογισμικό Android Auto, είτε σε λογισμικό Apple CarPlay. Όλες οι λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου εμφανίζονται στην TFT οθόνη και ο αναβάτης μπορεί να κάνει τις επιλογές του μέσω των διακοπτών στο τιμόνι ή μέσω της οθόνης αφής απευθείας. Στον εξοπλισμό του Honda NT1100 επίσης συναντάμε πέντε προγράμματα οδήγησης, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης με ρύθμιση τριών επιπέδων, σύστημα ελέγχου της σούζας, LED φωτιστικά σώματα, φλας με αυτόματη ακύρωση και σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

Το νέο Honda NT1100 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο της Honda στην τιμή των 15.600€, ενώ με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT η τιμή ανεβαίνει στα 16.800€.

Το βίντεο με τα χαρακτηριστικά του NT1100.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Honda αποκάλυψε το νέο cafe racer Hawk11

Η Honda Africa Twin Adventure Sports 2022 έρχεται με IMU έξι αξόνων!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης