Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η σειρά Free Spirit της Yamaha η οποία αφορά ειδικά σχεδιασμένες XSR 125 από διάφορους αθλητές ή H εξάτμιση είναι βαμμένη σε χρώμα μαύρο και στον Fiumani αρέσει να κάνει θόρυβο!καλλιτέχνες στην Ευρώπη συνεχίζεται και αυτήν τη φορά δράση ανέλαβαν οι Πορτογάλοι. Μετά την Ελλάδα με τον Νικόλα Πλυτά και το ιδιαίτερο ΧSR 125 της Μοτοδυναμικής, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, σειρά είχε ο Filippo Fiumani ο οποίος ζει και εργάζεται στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Fiumani έχει ρίζες από την Ιταλία και συγκεκριμένα από ένα χωριό κοντά στην Tavulia, την πόλη που γεννήθηκε ο Valentino Rossi. Η αγάπη λοιπόν για τους δύο τροχούς ήταν σχεδόν αναπόφευκτη και την μετέφερε στην Πορτογαλία στην οποία εκτός από τη μοτοσικλέτας αγάπησε και το σερφ. Ο Fiumani είναι ζωγράφος και γλύπτης και η έμπνευση για το δικό του XSR 125 ήρθε τόσο από την τέχνη όσο και από το σερφ.

Τα επιπλέον εξαρτήματα για τη βάση του σερφ προήλθαν από ένα καρότσι super market!

Η μοτοσικλέτα ονομάζεται Maniac!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που ήθελε να πετύχει με τον σχεδιασμό του XSR 125 είναι να χρησιμοποιήσει ανακυκλωμένα και Όλα τα σχέδια είναι ζωγραφισμένα στο χέρι από τον καλλιτέχνη.επαναχρησιμοποιημένα υλικά, όπως ακριβώς κάνει με την γλυπτική και τη ζωγραφική του. Με τη βοήθεια των ανθρώπων της Yamaha Πορτογαλίας, τοποθέτησαν μια σχάρα για να μπορεί να μεταφέρει τη σανίδα σερφ του με τα υλικά να προέρχονται από ένα καρότσι σούπερ μάρκετ!

Η εξάτμιση είναι κοντή και τοποθετημένη χαμηλά καθώς αρέσει στον Fiumani η μοτοσικλέτα να κάνει θόρυβο, ενώ τα χρώματα που επέλεξε είναι το μαύρο, το ροζ και το μπλε. Τόσο στο ρεζερβουάρ όσο και στα πλαϊνά πλαστικά υπάρχουν γραφικά Mantra που δίνουν μια αίσθηση ροής στη μοτοσικλέτα, ενώ ο Fiumani έχει ονομάσει το μοντέλο «Maniac».

Βίντεο του XSR 125 του Fiumani.

 

Τα γραφικά στο ρεζερβουάρ είναι χειροποίητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha ετοιμάζει ηλεκτρικό Trial

Η Yamaha αρχίζει την πειραματική διάθεση του E01 στην Ιαπωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης