Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία όσον αφορά τις πωλήσεις καταγράφοντας νέο ρεκόρ Οι παραγγελίες το πρώτο τρίμηνο του 2022 αυξήθηκαν σε κατά 83% σε σχέση με το 2021.στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Η Ιταλική μάρκα κατάφερε να σημειώσει άνοδο 5% στις πωλήσεις σε σχέση με το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2021 παραδίδοντας 13.450 μοτοσικλέτες στους πελάτες της. Η αύξηση σε σχέση με το 2020 άγγιξε το 40%, ενώ η Ιταλία παραμένει η πιο ισχυρή αγορά της Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο του 2022, η Ιταλία ήταν ξανά η κορυφαία αγορά για την Ducati με 2.544 μονάδες να έχουν παραδοθεί (+8%), ακολουθούμενη από τη Γερμανία με 1.382 μονάδες (+9%). Σημαντική άνοδος καταγράφηκε στη Γαλλία, η οποία με 1.153 μοτοσυκλέτες να έχουν παραδοθεί σημειώνει ένα +29% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021. Καλές επιδόσεις σημειώνονται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, +46% με 860 μοτοσικλέτες και στη Βραζιλία, η οποία με 241 μοτοσυκλέτες σημείωσε άνοδο +21%.

Εξαιρετικά τα πηγαίνει και η Ducati Monster.

Στην κορυφή η Multistrada V4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο το κορυφαίο μοντέλο σε πωλήσεις παραμένει η Multistrada V4. Η Ducati έχει H γκάμα της Ducati είναι πλέον αρκετά μεγάλη με πολλά νέα μοντέλα.παραδώσει ήδη 2.456 μοντέλα στους πελάτες, ενώ κοντά βρίσκεται το νέο Monster με 1.868 μονάδες, ενώ η οικογένεια των Scrambler 80 έρχονται στην 3η θέση με 1.557 μονάδες.

Ο Francesco Milicia, VP Global Sales and After Sales Ducati, με ενθουσιασμό δήλωσε:«Το πορτφόλιο παραγγελιών της Ducati στα τέλη του τριμήνου σημειώνει άνοδο 83% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021, αποδεικνύοντας την επιτυχία που σημειώνει η γκάμα που λανσαρίστηκε πρόσφατα στους πελάτες. Οι αριθμοί που σημειώθηκαν από την Ducati στη διάρκεια των πρώτων τριών μηνών του έτους, καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ, είναι το αποτέλεσμα αυστηρών απαιτήσεων για ένα προϊόν που έπρεπε να αντιμετωπίσει την έκτακτη δυσκολία τροφοδοσίας σε όλο τον κόσμο, ειδικά για όλα τα εξαρτήματα μοτοσυκλετών που διαθέτουν ημιαγωγούς. Οι καθυστερήσεις στην αλυσίδα τροφοδοσίας επηρεάζουν δυστυχώς την ικανότητά μας να παραδίδουμε μοτοσυκλέτες εντός του χρονοδιαγράμματος και θα θέλαμε να απολογηθούμε στους πιστούς μας πελάτες για αυτό. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εταιρεία καταβάλει κάθε προσπάθεια για τον μετριασμό αυτής της αναστάτωσης».

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοίγει ξανά τις πύλες του το Μουσείο της Ducati

Ξεκινάει το Ducati DesertX Tour

Στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου η Kosmoride

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης