Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio και η Feng Chen Wang, μία εξαιρετικά σχεδιάστρια μόδας στη διεθνή σκηνή, ένωσαν τις δυνάμεις τους Η αυτονομία του Piaggio 1 κυμαίνεται από 55 έως 85 χιλιόμετρα, ανάλογα με την έκδοση.για να δημιουργήσουν μια ειδική έκδοση του Piaggio 1, της πιο πρόσφατης πρότασης αστικής ηλεκτρικής κινητικότητας από την ιταλική μάρκα. Το scooter είναι ένα μικρό σε διαστάσεις, ευέλικτο δίκυκλο το οποίο είναι ιδανικό για αστικές μετακινήσεις με την σφραγίδα της ποιότητας και του στυλ της Piaggio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Piaggio 1 είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 1,2kW και 2kW στην έκδοση Active, με την τελική ταχύτητα στην απλή έκδοση να περιορίζεται στα 45km/h και στην Active έκδοση αν φτάνει τα 66Km/h. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, γρήγορο σύστημα φόρτισης της μπαταρίας, χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και LED φωτιστικά σώματα.

Πολύ ιδιαίτερη η προσέγγιση της σχεδιάστριας Feng Chen Wang.

Στα 2.990€ η τιμή του Piaggio 1 FCW

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία με την Feng Chen Wang επιβεβαιώνει την γοητευτική και ταυτόχρονα δημιουργική προσέγγιση Η Feng Chen Wang έχει συνεργαστεί με την Nike, την Converse, την UGG και την Levi’s.του scooter της Piaggio. Η ειδική έκδοση Feng Chen Wang ξεχωρίζει για τον αποκλειστικό χρωματισμό, όπου η σχεδιάστρια συνδυάζει την κινεζική παράδοση – η Feng γεννήθηκε στην Fujian, μια επαρχία στη νοτιοανατολική Κίνα γνωστή για τα μαγευτικά φυσικά τοπία της – με τη ζωντανή δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει το Λονδίνο, όπου εδρεύει το στούντιο και η παγκόσμια ομάδα της Feng.

Τα χρώματα του Piaggio 1 FCW είναι βασισμένο στα φυσικά στοιχεία όπως το νερό ενώ συνδυάζει και στοιχεία της κινεζικής μυολογίας. Είναι χειροποίητο με τεχνική πινέλου, ενώ η πράσινη απόχρωση χρησιμοποιείται στη σέλα και τις ζάντες. Η συνεργασία με τη Feng Chen Wang περιλαμβάνει επίσης ένα αποκλειστικό κράνος και μια συλλογή από unisex streetwear ρούχα που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο στην Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης. Τα ρούχα είναι από επικαλυπτόμενα ανακυκλωμένα υλικά που δείχνουν τον σεβασμό της φύσης και της δημιουργικής ανακύκλωσης.

Η ειδική έκδοση Piaggio 1 Feng Chen Wang διατίθεται μέσω των σημείων πώλησης Piaggio, στην τιμή 2.990€ για την έκδοση Piaggio 1 και 3.590€ για την έκδοση Piaggio 1 Active.

Βίντεο παρουσίασης του Piaggio 1 FCW.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το Piaggio 1 Feng Chen Wang

Ο Maverick Vinales οδηγεί το Aprilia SR GT

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης