Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio έχει ξεκινήσει μια δυναμική δράση προκειμένου να συνδέσει τα προϊόντα της με τον κόσμο του lifestyle και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό δημιουργώντας συνεργασίες με ανθρώπους της τέχνης και του αθλητισμού. Το τελευταίο δείγμα γραφής της ιταλικής μάρκας είναι η συνεργασία με τη διάσημη στυλίστρια Feng Chen Wang η οποία ανάλαβε να δημιουργήσει ένα πολύ ξεχωριστό 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό αυτό Piaggio 1 που σχεδίασε η Wang παρουσιάστηκε πρώτα στην EICMA 2021 και άντλησε την έμπνευσή του από την Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης όπου είδαμε για πρώτη φορά τη σύνδεση της σύγχρονης κινητικότητας με τις εφευρετικές δημιουργίες της Κινέζας στυλίστριας. Ο σχεδιασμός είναι ένα ταξίδι στη φύση που διερευνά τις έννοιες της λειτουργικότητας, του σχεδιασμού και του στυλ για να εμπνεύσει μία αποκλειστική capsule συλλογή ενδυμάτων και street κουλτούρας.

Ο Michele Colaninno, Επικεφαλής Στρατηγικής και Προϊόντος του Piaggio Group, σχολίασε για τη νέα συνεργασία με την Wang. «H Feng είναι μία εκπληκτική σχεδιάστρια, η οποία συνδυάζει με καινοτομία και συνέπεια τις ρίζες της ασιατικής κουλτούρας με τη ζωντανή δημιουργικότητα του Λονδίνου. Η συνάντηση με τη Feng ήταν μία ευκαιρία να ξεκινήσει μία συζήτηση μέσω της γλώσσας και της μόδας, σχετικά με τις έννοιες της λειτουργικότητας, της βιωσιμότητας και του σχεδιασμού στην υπηρεσία πολύ προηγμένων μορφών ελεύθερης προσωπικής μετακίνησης. Η Piaggio ανέκαθεν επιδιώκει και διερευνά αυτές τις έννοιες μέσω των εμπορικών σημάτων και των προϊόντων της σε όλες τις χώρες του κόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Piaggio προσφέρει το εξαιρετικά ιδιαίτερο 1 Feng Chen Wang στην τιμή των 2.990€, ενώ έχει διαθέσιμη τη συγκεκριμένη έκδοση στο Piaggio 1 Active στην τιμή των 3.590€. Στον ανανεωμένο τιμοκατάλογο της ιταλικής φίρμας είναι διαθέσιμο και το Liberty 125 Baci Perugina στην τιμή των 2.790€.

Τιμοκατάλογος Piaggio 2022

Βίντεο με το Piaggio 1 και την σχεδιάστρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γλυκιά» συνεργασία Piaggio και Baci

Στην Ελλάδα τα Aprilia SR GT 125 και 200. Ποιες είναι οι τιμές τους;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης