Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες τον ερχομό ενός μοναδικού νέου μοντέλου το οποίο θα είναι Ερωτηματικό παραμένει ο κινητήρας του DesertX, V4 ή V2;προσανατολισμένο στην περιπέτεια και το χώμα. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ducati World Premiere στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου, ωστόσο η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε πως η νέα μοτοσυκλέτα θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Expo Dubai 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας στο Dubai θα αναλάβει ο Πρόεδρος της περιοχής Emilia Romagna, Stefano Bonaccini και ο Αντιπρόεδρος της Ducati After Sales Francesco Milicia. Φυσικά, θα γίνει παράλληλα με την παρουσίαση της μοτοσικλέτας στο διαδικτυακό κανάλι της Ducati και όλοι οι φίλοι της εταιρείας θα δουν επιτέλους την καινούρια μοτοσυκλέτα.

Το μοναδικό πράγμα που είδαμε είναι η ψηφιακή οθόνη!

Επικεντρωμένη στην περιπέτεια η νέα DesertX

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικό της συγκεκριμένης κίνησης από την Ducati είναι ότι θα βρίσκεται στο Dubai μαζί με τις Η DesertX θα κάνει εμφάνιση στην πίστα του Abu Dhabi πριν την έναρξη του αγώνα Formula 1.μεγαλύτερες φίρμες αυτοκινήτου της Ιταλίας. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσουν τον “Made in Italy” τρόπο σχεδιασμού των προϊόντων και τη γενικότερη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την κατασκευή οχημάτων.

Η Ducati θέλοντας να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ανυπομονησίας για το νέο μοντέλο της ανέβασε ένα ακόμα teaser βίντεο. Σε αυτό φαίνεται η νέα μοτοσικλέτα να κάνει εντυπωσιακά περάσματα στους αμμόλοφους, αλλά το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το ψηφιακό όργανο της μοτοσυκλέτας. Από τα ελάχιστα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει είναι ότι η DesertX θα συνοδεύεται από έξι επιλογές οδήγησης, τέσσερις για το δρόμο και δύο εκτός δρόμου, με πλούσια ηλεκτρονικά βοηθήματα τελευταίας γενιάς. Υπομονή μέχρι την Πέμπτη για να μάθουμε τα πάντα για το νέο χωμάτινο μοντέλο της Ducati.

Το τελευταίο teaser βίντεο της Ducati.

 

Κάπως έτσι φαντάζονται οι σχεδιαστές το νέο DesertX.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Pecco Bagnaia εξελίσσει τη νέα Ducati Panigale V4S του 2022

Η Kosmoride κατηφορίζει στα Νότια Προάστια

Το ανθρακονημάτινο όνειρο της Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης