Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή κοντά στο Πάσχα θα έρχονταν στην Ελλάδα τα πρώτα Suzuki Hayabusa τουΜεγάλη προσοχή δόθηκε από τη Suzuki στην αεροδυναμική της νέας Hayabusa 2021, αλλά η έκπληξη ήταν εξαιρετικά ευχάριστη όταν τα είδαμε μπροστά μας στα κεντρικά της εταιρείας στην Αθήνα. Ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη Suzuki και γενικά για τον κόσμο της μοτοσικλέτας, είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά και μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι εκθαμβωτικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μεγάλη αίθουσα της Suzuki βρήκαμε πέντε συνολικά μοντέλα, τρία σε μαύρο χρώμα, ένα σε λευκό και ένα σε ασημί. Ξεκάθαρα το ασημί ήταν εκείνο που ξεχώριζε καθώς αναδείκνυε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καινούρια στοιχεία της μοτοσικλέτας. Οι τρεις από τις πέντε μοτοσικλέτες ήταν ήδη πουλημένες και οι τυχεροί κάτοχοι απολάμβαναν τα διαμάντια τους.

Μοναδικό μοντέλο που σου αποπνέει ποιότητα και ανωτερότητα.

Υπερηχητικό μοντέλο με εκπληκτική ποιότητα και φινίρισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανεβαίνοντας στη σέλα του αμέσως αισθάνεσαι την άνετη σέλα να σε αγκαλιάζει, ενώ το μάτι πέφτει στον Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 264 κιλά, οι αναρτήσεις της KYB και τα φρένα της Bremboπίνακα οργάνων. Τα αναλογικά “ρολόγια” χωρίζονται στη μέση από μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη με άπειρες πληροφορίες διαθέσιμες στον αναβάτη. Η μοτοσικλέτα σου μεταδίδει άμεσα μια αίσθηση ποιότητας και υπεροχής που μόνο ένα μοντέλο με τέτοια ιστορία μπορεί να πετύχει.

Να θυμίσουμε ότι η νέα Hayabusa έρχεται με καινούριο κινητήρα Euro5 προδιαγραφών με απόδοση 190 ίππους στις 9.700 σ.α.λ. και 15,3 χλγμ ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Είναι εξοπλισμένο με ένα πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών με ρυθμιζόμενο traction control, quickshifter, σύστημα ελέγχου σούζας, σύστημα ελέγχου φρένου του κινητήρα, σύστημα ελέγχου εκκίνησης, αυτόματο πιλότο, βοήθεια εκκίνησης σε ανηφόρα και πολλά ακόμα.

Αδιαμφισβήτητα η πιο όμορφη έκδοση είναι η ασημί με τις κόκκινες λεπτομέρειες.

Ανταγωνιστική τιμή στα 21.495€

Η τιμή της νέας Hayabusa διαμορφώνεται στα 21.495€. Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες της Suzuki για να μάθετε πότε θα μπορείτε και εσείς να δείτε από κοντά το κόσμημα των Ιαπώνων.

Όλα τα στοιχεία για τη Suzuki Hayabusa ΕΔΩ

Το κόκπιτ από το διαστημόπλοιο της Suzuki.

Το χαμόγελο δύσκολα μπορεί να κρυφτεί όταν βρίσκεσαι στη σέλα ενός τόσο εικονικού μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς κατασκευάστηκε η Suzuki Hayabusa 2021;

Με 21.495€ έρχεται η νέα Suzuki Hayabusa

Παρουσιάστηκε η υπερηχητική Suzuki Hayabusa του 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης