Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Όταν τον Νοέμβριο του 2021 είχαμε την τύχη να δούμε από κοντά τη νέα Zontes GK350 στην Έκθεση EICMAΗ τιμή του Zontes GK350 είναι στα 4.785€ που το καθιστά άκρως προσιτό! στο Μιλάνο αμέσως το γυμνό μοντέλο μας έκανε… κλικ. Από όποια πλευρά και αν κοιτάξεις το συγκεκριμένο roadster δεν μπορείς παρά να εντυπωσιαστείς από τις λεπτομέρειες και την τέχνη που έχουν βάλει οι μηχανικοί της premium κινεζικής φίρμας πάνω σε αυτήν τη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η GK350 βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους. Αυτό μπορεί εύκολα να το πετύχει καθώς διαπρέπει σε πολλούς τομείς. Ένας από τους βασικούς είναι η εμφάνιση η οποία είναι εξαιρετική. Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει από το μεγάλο LED στρογγυλό προβολέα εμπρός ο οποίος διαθέτει DRL φώτα ημέρας και συνοδεύεται από μια TFT οθόνη από πάνω. Το ρεζερβουάρ είναι σμιλευμένο προσεκτικά, το ίδιο και η επίπεδη σέλα, ενώ οι ακτινωτές ζάντες, οι καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού και το ιδιαίτερο ψαλίδι το κάνουν να ξεχωρίζει.

Πολύ υψηλού επιπέδου εξοπλισμός για ένα μοντέλα με τιμή κάτω των 5.000 ευρώ!

Δυνατός κινητήρας και κορυφαία περιφερειακά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας της GK350 είναι καινούριος, μονοκύλινδρος 348 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm Η κατανομή βάρους είναι 50:50 για άριστη συμπεριφορά στο δρόμο.ροπής. Διαθέτει δύο χαρτογραφήσεις ECO και Sport για πιο στοχευμένη απόδοση με σύστημα αυτόματης μετάβασης από το ECO στο Sport όταν οι στροφές περάσουν τις 7.000. Ο ψεκασμός είναι της Bosch με άμεση απόκριση και ακρίβεια, ενώ και η κατανάλωση είναι χαμηλή με την Zontes να αναφέρει 3,67 L/100Km. Το πλαίσιο είναι ενισχυμένο ατσάλινο, ενώ οι αναρτήσεις είναι της ΚΥΒ με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της J.Juan με έναν δίσκο 320mm εμπρός και έναν δίσκο 265mm πίσω τα οποία συνοδεύονται με ABS της Bosch.

Ανυπομονούμε να το οδηγήσουμε...

Τα έχει όλα και συμφέρει!

Αξεπέραστος είναι και ο εξοπλισμός της Zontes καθώς διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), USB θύρα φόρτισης, κρυφό φωτισμό στους διακόπτες, οθόνη TFT έγχρωμη με σύστημα συνδεσιμότητας, σύστημα ένδειξης πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών και LED φωτιστικά σώματα. Τη νέα Zontes GK350 θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της EVOMOTO στην απίστευτη τιμή των 4.785€.

Βίντεο παρουσίασης της GK350.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη η τιμή του νέου Zontes 350GK στα 4.785€

Καινούρια ιστοσελίδα της Zontes στην Ελλάδα

Ευκαιρία για περιπέτεια με το νέο DYMOTO Mista

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης