Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τον περασμένο Νοέμβριο, στο κέντρο του περιπτέρου της Zontes στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, δέσποζεΠολύ ευχάριστη προσθήκη είναι τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ από αλουμίνιο ένα ολοκαίνουριο μοντέλο της premium μάρκας από την Κίνα, το 350GK. Το γυμνό, cafe sport, μοντέλο της Zontes όπως ήταν φυσιολογικό τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του καθώς ο σχεδιασμός του ήταν πολύ εκλεπτυσμένος, με λεπτομέρειες που «ανάγκαζαν» τον επισκέπτη να μένει από πάνω του αρκετή ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχεδιαστικά στοιχεία που έκαναν τη μοτοσικλέτα να κεντρίζει το ενδιαφέρον ήταν το εμπρός στρογγυλό φωτιστικό σώμα με τους πολλαπλούς προβολείς LED και DRL φως ημέρας στη στεφάνη του σώματος. Οι ακτινωτές ζάντες των 17 ιντσών έδιναν μια σπορ χροιά στο μοντέλο, ενώ η επίπεδη σέλα, οι καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού και το στρογγυλεμένο ρεζερβουάρ βάζουν μια ρετρό πινελιά στο 350GK.

Ψηφιακή οθόνη με πολλαπλές πληροφορίες και καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού.

Με συμπλέκτη ολίσθησης για μεγαλύτερη ασφάλεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο roadster της Zontes είναι εξοπλισμένο με έναν ολοκαίνουριο μονοκύλινδρο κινητήρα 348 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm ροπής. Η διαχείριση του γίνεται μέσω ενός σύγχρονου συστήματος ψεκασμού ο οποίος διαθέτει και επιλογές οδήγησης (Εco-Sport). Πολύ ποιοτικά είναι τα περιφερειακά της μοτοσικλέτας με αναρτήσεις της KYB (ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 43mm και μονό αμορτισέρ πίσω) και φρένα της ισπανικής J.Juan με έναν δίσκο 320mm εμπρός και έναν δίσκο 260mm πίσω με ABS της Bosch.

Φαλτσοκομμένες εξατμίσεις και ψαλίδι με τα νεύρα προς τα έξω δείχνουν το επίπεδο σχεδιασμού της μοτοσικλέτας.

Τον Ιούνιο στα καταστήματα

Το Zontes 350GK στον εξοπλισμό του διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, ψηφιακή οθόνη TFT, δύο θύρες USB, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών και σύστημα συνδεσιμότητας με Bluetooth. Το καινούριο premium μοντέλο της Zontes αναμένεται στο δίκτυο συνεργατών της Evomoto στις αρχές Ιουνίου στην τιμή – σκάνδαλο των 4.785€.

Η παρουσίαση του Zontes 350GK.

 

Το 350GK υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις και οδηγική συμπεριφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο πανίσχυρο scooter από την Zontes

Η καθημερινότητα αποκτά στυλ με το Daytona G125

Αγγίξαμε το νέο εντυπωσιακό Zontes M310

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης