Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM έχει αναβαθμίσει μέχρι στιγμής όλη την γκάμα των μοντέλων της και πλέον προχωράει στην Με το πλαϊνό σταντ ενεργοποιείται και αυτόματο χειρόφρενοπαρουσίαση του νέου της TL 508. Η κορωνίδα της SYM έρχεται με νέο αναβαθμισμένο κινητήρα ο οποίος ακολουθεί τις προδιαγραφές Euro5 και ανεβαίνει πλέον από τα 465 κ.εκ. στα 508 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας έχει κεντρική μονάδα ECU της Continental με καινούριο λογισμικό το οποίο προσφέρει καλύτερη διαχείριση καυσίμου, αυξημένη ισχύ και ομαλή λειτουργία. Η ισχύς είναι στους 46 ίππους, ενώ η ροπή έχει φτάσει στα 50Nm στις 5.250 σ.α.λ. Τον πιο ισχυρό κινητήρα στηρίζει ένα νέο πλαίσιο με κατανομή βάρους 50/50, το οποίο με τη βοήθεια του 41mm ανεστραμμένου πιρουνιού και του μονού αμορτισέρ πίσω το οποίο εδράζεται στο αλουμινένιο ψαλίδι, προσφέρουν άνεση και κορυφαία συμπεριφορά στο δρόμο.

Το χαρακτηριστικό 3D γραφικό στο πίσω φωτιστικό σώμα πετάει... φλόγες!

Με αποθηκευτικό χώρο 37 λίτρων κάτω από τη σέλα και θύρα φόρτισης USB 3.0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και πίσω με πιο ελαφρύ κράμα αλουμινίου και ελαστικά της Maxxis. Το Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτραβάρος του scooter είναι στα 227 κιλά, ενώ στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους 275mm με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και έναν δίσκο 275mm πίσω με ABS της Continental.

Το TL 508 είναι εξοπλισμένο με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, LCD οθόνη 4,5 ιντσών με τρεις διαφορετικές διατάξεις για να διαλέξεις όποια σου αρέσει. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED με το πίσω στοιχείο να έχει 3D μεμβράνη με τη χαρακτηριστική εικόνα της φλόγας. Το νέο TL 508 θα είναι μαζικά διαθέσιμο τον Αύγουστο σε όλο το δίκτυο συνεργατών της SYM στην τιμή των 8.195€.

Η ζελατίνα εμπρός ρυθμίζεται σε δύο θέσεις.

Ο πίνακας οργάνων είναι LCD 4,5 ιντσών με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το SYM X’Pro 125 είναι ο ειδικός στo delivery

Το νέο SYM Symphony ST 200 με σύστημα απόσβεσης ανύψωσης του κινητήρα

Η SYM περνάει στην επόμενη… πίστα με το νέο premium Jet X 125!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης