Επιμέλεια: Γιάννη Πετρόχειλος

Στο 5ο και τελευταίο επισόδειο της σειράς παρουσίασης των νέων της μοντέλων για το 2021 η Ducati έδωσε στο κοινό το νέο Ducati Monster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές «γυμνό» των Ιταλών δέχτηκε σημαντικές αλλαγές για τη νέα χρονιά που σηματοδοτούν μάλιστα και νέα εποχή για το «Τέρας» της Ducati.

Η Ducati δίνει τη δυνατότητα για customizing με πολύ όμορφα γραφικά

Καλύτερη εργονομία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι το πλαίσιο. Πλέον το νέο Monster δεν θα διαθέτει πλαίσιο χωροδικτύωμα αλλά το minimal monocoque πλαίσιο το οποίο χρησιμοποιεί και η σειρά των Panigale. Εκτός από την οικονομία σε βάρος, το νέο πλαίσιο δημιουργεί καλύτερη εργονομία στη μοτοσικλέτα αλλάζοντας τη θέση οδήγησης και την ισορροπία.

Ο κινητήρας παραμένει ο Testastretta των 936cc ο οποίος αποδίδει 111 ίππους και 9,5 κιλά ροπής με τη διαφορά ότι είναι ελαφρύτερος και φυσικά συνοδεύεται από πολύ καλό πακέτο ηλεκτρονικών που κάνουν τη ζωή του αναβάτη εύκολη και διασκεδαστική.

Πολλά ηλεκτρικά και τεχνολογία αιχμής για το Τέρας

Διασκεδαστικό

Οι άνθρωποι της Ducati έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πως αυτό το Monster είναι το πιο διασκεδαστικό και σπορ μοντέλο που βγήκε ποτέ, κάτι που φυσικά δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε.

Άλλωστε τα χαρακτηριστικά του σε κάνουν ανυπόμονο να το οδηγήσεις.

 

Πάρτε γεύση από το νέο Ducati Moster

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης