Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από 8 χρόνια στο τιμόνι των επιβατικών οχημάτων της Mercedes Benz Hellas ο Νίκος Πρέζας Μετά την αποχώρηση του Νίκου Πρέζα περιμένουμε να μάθουμε και τον αντικαταστάτη…αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία για χάρη της VW.

Πρόκειται για μία απόφαση που έχει συζητηθεί πολύ στο χώρο του αυτοκινήτου και αυτό γιατί η πορεία του Νίκου Πρέζα ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς είχε καταφέρει να διατηρεί πολύ ψηλά και στην πρώτη θέση την Mercedes, μεταξύ των premium εταιρειών.

Την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει γνωστή η κίνηση που θα κάνει η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Mercedes, οπότε θα μάθουμε και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Πρέζα ο οποίος θα παραμείνει στα καθήκοντά του μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τιμόνι της VW στην Ελλάδα αναλαμβάνει από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου ο Νίκος Πρέζας

Μεγάλο στοίχημα

Στη VW αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή πωλήσεων και marketing από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και σίγουρο αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, για τον ίδιο, την μάρκα αλλά και για τον όμιλο Kosmocar, κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκονται οι, Audi, Bentley, Skoda, Ducati κ.ά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης