Από τη Βρετανία μας έρχεται η νέα πρόταση στα hypercars και συγκεκριμένα από την εταιρεία Viritech. Στόχος της Viritech είναι να γίνει βασικός προμηθευτής συστημάτων υδρογόνουΠρόκειται για μια μικρή strart-up εταιρεία η οποία αποφάσισε να παρουσιάσει σε περιορισμένο αριθμό ένα αυτοκίνητο επιδόσεων με την ονομασία Apricale.

Το διαφορετικό πάνω στο Apricale είναι ότι θα κινείται με τη βοήθεια υδρογόνου και θα εξελιχθεί σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πάρκο MIRA της Αγγλίας. Τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο όπως λένε οι άνθρωποι της εταιρείας θα ανταγωνίζεται τα κορυφαία hypercar του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ φουτουριστική αισθητική για ένα από τα ταχύτερα supercar υδρογόνου.

Η Viritech ετοιμάζει συστήματα υδρογόνου και για αεροπλάνα

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα όχημα απόδοσης περίπου 1.000 ίππων με τελική ταχύτητα Το γραφένιο είναι κρυσταλλικό πλέγμα ατόμων άνθρακα!που θα φτάνει τα 330 Km/h. Στόχος της Viritech είναι να μπει στην αγορά το 2023 με πολύ περιορισμένη παραγωγή περίπου 25 μονάδων. Όπως αποκαλύπτει η ίδια η φίρμα εκείνο που θέλει να πετύχει είναι να μπορεί να προμηθεύει κινητήρες και σύνολα υδρογόνου σε όποια εταιρεία το θελήσει καθώς θα έχει αποκτήσει την κατάλληλη τεχνογνωσία και υποδομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Viritech ήδη έχει κάνει σπουδαία βήματα εξέλιξης πάνω στο υδρογόνο έχοντας κατασκευάσει ένα επαναστατικό ρεζερβουάρ από γραφένιο (φύλλα γραφίτη) και είναι μέρος του πλαισίου του αυτοκινήτου. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι παράλληλα εξελίσσει συστήματα υδρογόνου τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βάρκες, αεροπλάνα και μοτοσικλέτες.

Και πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω για το βρετανικό Hypercar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H τελευταία Lotus με παραδοσιακό κινητήρα

H Toyota εξελίσσει 3κύλινδρο κινητήρα υδρογόνου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης