Δείτε πως αντιδρούν οι γιατροί όταν κάθονται συνοδηγοί σε μία Ford Mustang

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 17:18
Δείτε πως αντιδρούν οι γιατροί όταν κάθονται συνοδηγοί σε μία Ford Mustang

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου ελαστικού Τα ελαστικά σε ένα σπορ αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο...της Maxxis για σπορ αυτοκίνητα με την ονομασία Victra Sport 5.

Πρόκειται για ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων που έχει νέα μείγματα, είναι ελαφρύτερο συγκριτικά με τον προκάτοχό του, έχει μεγαλύτερη αντοχή και διαθέτει πολύ καλή πρόσφυση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.


Δείτε πώς αντέδρασαν οι 5 γιατροί που τοποθετήσαμε στη θέση του συνοδηγού μίας Ford Mustang 2.3 λίτρων..Τρία μοντέλα της Ford και τα Maxxis

Το νέο ελαστικό της Maxxis είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε σε τρία μοντέλα της Ford και συγκεκριμένα στα, Focus 1.0, Fiesta ST και Ford Mustang.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής στην πίστα δώσαμε την ευκαιρία σε πέντε γιατρούς να πάρουν μία δυνατή γεύση των κρατημάτων του νέου ελαστικού και μάλιστα από τη θέση του συνοδηγού μίας Ford Mustang 2.3.

Ford Mustang, Ford Fiesta ST και Ford Focus


Οι... γιατροί από τα Σέρρας

Καταγράψαμε τις αντιδράσεις τους και όπως θα δείτε το ευχαριστήθηκαν με το παραπάνω. Οι γιατροί που κάθισαν συνοδηγοί ήταν οι εξής:

Νέλλη Ευθυμίου: αναισθησιολόγος
Εσμεράλντα Κιόσκια: γυναικολόγος
Χρήστος Μιχαλόπουλος: γυναικολόγος
Σωτήρης Βλάχος: χειρουργός
Δημήτρης Μπαλαξής: γυναικολόγος


Η Ford Mustang 2.3 λίτρων αποδίδ ι290 ίππους, επιταχύνει στα 100 σε 5.5 δευτ. και έχει τελική 233χλμ./ώρα
Στις Σέρρες δοκιμάσαμε τα νέα ελαστικά της Maxxis, Victra Sport 5 τα οποία είναι διαθέσιμα σε διαστάσεις από 215/40-18 έως 275/35-19

Όταν είσαι στην πίστα των Σερρών σίγουρα θα... 'φας' και λίγο λάστιχο
Αυτό το... μαύρο πίσω από την Ford Mustang είναι λάστιχο!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 18:40