Μία από τις πλέον ιστορικές μάρκες στον κόσμο της αυτοκίνησης, η Morgan Motor Company, είναι έτοιμη να Η βρετανική Morgan ανήκει πλέον σε Ιταλούςτιμήσει ένα από τα πλέον εικονικά της μοντέλα, το Plus 8. Η ιστορία της Morgan στους αγώνες είναι μεγάλη για μια εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα από το 1909 και τώρα θέλει να τιμήσει την αγωνιστική της κληρονομιά.

Τα πρώτα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας μας δείχνουν ένα πολύ εκκεντρικό μοντέλο, με έντονη επιρροή από το κλασικό Plus 8 GTR. Στο εμπρός μέρος δεσπόζουν οι προβολείς στο εσωτερικό των θόλων, η μακριά μάσκα και ο αεροδυναμικός διαχύτης στο κέντρο. Οι ζάντες είναι τεράστιες και καλύπτονται από τα φουσκωμένα φτερά, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει διαχύτης για καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο-ρετρό εμφάνιση παρουσιάζει το καινούριο Morgan GTR

Με κινητήρα BMW V8

Ο κινητήρας είναι της BMW και πρόκειται για τον V8 των 4,8 λίτρων με απόδοση 362 ίππους. Η Morgan Η Morgan έγινε διάσημη για τα τρίτροχα αυτοκίνητά της…ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτή θα είναι η τελική απόδοση του κινητήρα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η μετάδοση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι είτε μηχανικό, είτε αυτόματο έξι σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Morgan Jonathan Wells για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το συγκεκριμένο project: «Αυτό το σχέδιο επέτρεψε στους σχεδιαστές της Morgan να θυμηθούν ξανά τα αγαπημένα σημεία της Morgan, αλλά και να πειραματιστούν σε νέες τεχνολογίες που ελπίζουμε να εμφανιστούν στα μελλοντικά μοντέλα της Morgan».

Το ιστορικό Morgan GTR στην αγωνιστική του μορφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Vettel πουλά τις Ferrari του

Τι ελαστικά φοράει το «όπλο» της Porsche;

Τετρακίνηση 4MOTION και φύγατε για τα χιόνια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης