Η Lotus μας αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες το όνομα του νέου της σπορ αυτοκινήτου που θα είναι το Τα κεντρικά της Lotus παραμένουν στο Hethel της ΑγγλίαςEmira. Με αφορμή όμως το Emira αποκάλυψε και το πλάνο της για το μέλλον το οποίο περιλαμβάνει και ένα ηλεκτρικό SUV.

Το νέο αυτό μοντέλο προορίζεται να κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Geely, τον κινεζικό κολοσσό στον οποίο ανήκει η Lotus και θα σημάνει την έναρξη μιας premium πλατφόρμας για την Lotus. Το SUV της Lotus θα χρησιμοποιήσει μια εντελώς νέα σχεδιαστική δομή την οποία η εταιρεία θα λανσάρει ως το νέο της lifestyle το οποίο θα απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το rendering έχει γίνει από το βρετανικό autoexpress.co.uk.

Η Lotus αναφέρει πως θα κατασκευάσει το πιο premium SUV της αγοράς

Η Lotus όμως δε θα σταματήσει εδώ καθώς εκτός από το SUV αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα της και σε Κάτω από την ομπρέλα της κινεζικής Geely η Lotus θα επεκταθεί δυναμικάμικρότερα αυτοκίνητα, πάντα με βάση την ηλεκτροκίνηση. Οι τέσσερις πτυχές τις οποίες θα ακολουθήσει η Lotus είναι τα Hypercars, τα σπορ αυτοκίνητα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την premium σειρά αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το τέλος του 2021 η Lotus θα έχει ανακοινώσει το αναλυτικό της πλάνο μέχρι το 2028 όπου θα γιορτάσει και τα 80 της χρόνια ιστορίας. Οι εικόνες είναι από το βρετανικό autoexpress.co.uk.

Το πλάνο της Lotus περιλαμβάνει και μικρότερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H τελευταία Lotus με παραδοσιακό κινητήρα

Στα χέρια Ιαπώνων μετά από 50 χρόνια η Caterham

Το ηλεκτρικό supercar που θα ακούγεται σαν V8 Formula 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης