Μπορεί η τεχνολογία στα λιπαντικά να έχει φτάσει σε απίθανο επίπεδο και να βλέπουμε συνεχώς νέα προϊόντα, ωστόσο η Motul δεν ξεχνάει και τα κλασικά αυτοκίνητα.

Η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε τον ερχομό μιας νέας σειράς προϊόντων με ρετρό χαρακτήρα τα οποία θα απευθύνονται σε κλασικά μοντέλα. Στόχος είναι να κερδίσει τις καρδιές των συλλεκτών και να συνεχίσει τον μύθο της που ήταν κορυφαία εταιρεία λιπαντικών της δεκαετίας του 1980.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χαρακτηριστικό Eighties δεσπόζει στο δοχείο της Motul.

Ακόμα και για κινητήρες της δεκαετίας του 1950

Η σειρά λιπαντικών είναι η Classic Line και περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας συνθετικά λάδια τα οποία είναι Το Classic 2100 είναι σχεδιασμένο για κινητήρες της δεκαετίας του 1970αποκλειστικά σχεδιασμένα για τους κινητήρες παλιάς τεχνολογίας. Μάλιστα το Classic Oil 20W-50 After 1950 είναι σχεδιασμένο για κινητήρες της δεκαετίας του ’50, δηλαδή σε muscle car από την Αμερική και την Ιαπωνία και Hot Rods.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά περιλαμβάνει και Modern Classic μοντέλα της δεκαετίας του 1980 και του 1990 για κινητήρες υψηλόστροφους με διπλούς εκκεντροφόρους χωρίς τούρμπο. Ενδιαφέρον έχει και η συσκευασία της σειράς με το ιστορικό λογότυπο της Motul. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αγοράσουν τα συγκεκριμένα λιπαντικά αποκλειστικά και μόνο για συλλεκτικούς λόγους!

Η σειρά After 1950 απευθύνεται σε αυτοκίνητα με μεγάλους V8 κινητήρες μιας άλλης εποχής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξεπέραστος ήχος από τον V8 του Glickenhaus Le Mans by Motul

Νέα συνεργασία της Motul με την Glickenhaus

Motul και Honda κυριαρχούν στο Dakar 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης