Το επόμενο στάδιο της εξέλιξης του πρωτότυπου Le Mans αυτοκινήτου της Glickenhaus περιλαμβάνει Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις στροφές το 007δοκιμές σε πίστα κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν. Το αγωνιστικό SCG007 LMH του Αμερικανού κατασκευαστή βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και πιάστηκε από τον φακό να κάνει το πρώτο του shakedown στην πίστα της Monza στην Ιταλία.

Το Glickenhaus το οποίο στηρίζει η Motul, είναι εφοδιασμένο με έναν V8 κινητήρα 3,5 λίτρων με δύο τούρμπο τον οποίο έχει σχεδιάσει και εξελίξει η γαλλική φίρμα Pipo Moteurs και από τα πρώτα χιλιόμετρα στην πίστα δείχνει και κυρίως ακούγεται εκπληκτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον τρομερό ήχο, το 007 στρίβει και απίστευτα!

Ένα πρωτότυπο που θα τα βάλει με τα θηρία

Στόχος του Glickenhaus είναι φέτος να τα βάλει με τους “μεγάλους” του WEC, Ferrari, Porsche, Toyota, Και έκδοση δρόμου ετοιμάζει ο Glickenhausπαρουσιάζοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτότυπο έτοιμο να διεκδικήσει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αντοχής. Ο Glickenhaus πάντως, έχει ανακοινώσει πως το επόμενο στάδιο είναι να κατασκευάσει ένα hypercar πολύ κοντά στο αγωνιστικό το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση και κίνηση στους δημόσιους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε τον ήχο του LMH 007 ανεβάζοντας την ένταση της συσκευής σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη δοκιμή του SCG007 LMP1 της Glickenhaus by Motul

Νέα συνεργασία της Motul με την Glickenhaus

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης