Ο Ken Block μπορεί να άφησε τη Ford μετά από 11 χρόνια συνεργασίας, ωστόσο δε σταματάει να σχεδιάζειΜε μια αερόψυκτη Porsche 911 στην Κένυα πράγματα. Ο Αμερικανός οδηγός αγώνων και σίγουρα μεγάλος showman, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται κοντά με το VW Group καθώς έκανε δοκιμές με ένα Skoda Fabia R5 και τώρα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα πιο extreme σχέδιο.

Στα social Media, ο Block ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε έναν αγώνα Ράλι Σαφάρι στην Κένυα της Αφρικής με κλασικά αυτοκίνητα. Το Ράλι περιλαμβάνει 5.000 χιλιόμετρα μεικτών διαδρομών και θα ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες σε πολύ δύσκολους χωμάτινους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγωνιστικό Subaru Impreza του Ken Block.

Με την Porsche στο Σαφάρι, με το Subaru στην Αμερική

Το εγχείρημα θα το πραγματοποιήσει με μια ειδική έκδοση μιας κλασικής Porsche 911. Πρόκειται για μια Έξι από τους επτά αγώνες του Πρωταθλήματος Ράλι Αμερικής θα κάνει ο Blockειδικά προετοιμασμένη safari-spec αερόψυκτη 911 η οποία είναι εξελιγμένη από την Tuthill και θα φέρει τα χρώματα Hoonigan και Monster τα οποία ακολουθούν τον Ken Block σε όλη του την καριέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Block μετά το τέλος του αγώνα θα μετακινηθεί στην Αμερική για τον διάσημο αγώνα Baja 1000 στον οποίο θα τρέξει με ένα φορτηγάκι Trophy Truck. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως φέτος ο Block αγωνίζεται με ένα Subaru Impreza WRX STI στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ράλι. Πολυάσχολος ο Αμερικανός star!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ken Block πουλάει τρία Hoonigan Ford

Κάνε δικό σου ένα από τα θηρία του Ken Block

Οι άνθρωποι είναι… θεοπάλαβοι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης