Η Alpine έχει ανακοινώσει πως στο μέσο της δεκαετίας της οποίας διανύουμε αναμένεται να «μετακομίσει» Τα μοντέλα της Alpine θα πατάνε πάνω στην πλατφόρμα CMF-BEV της Nissan-Renault.στην ηλεκτροκίνηση. Μάλιστα το πλάνο της φίρμας κάνει λόγο για τρία νέα μοντέλα τα οποία αναμένεται να καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα πελατών, δηλαδή από ένα μικρό γρήγορο hatchback μέχρι ένα sport SUV.

Το πρώτο μοντέλο που αναμένουμε να δούμε από την Alpine είναι μια ειδική, πιο σπορ και σίγουρα πιο γρήγορη έκδοση του επερχόμενου Renault 5. Η Alpine κάνει λόγο για ένα πολύ σβέλτο hatchback το οποίο αναμένεται να φοράει το ηλεκτρικό σύνολο του Megane EV Crossover και θα αποδίδει 210 ίππους με τα πρώτα 100Km/h να έρχονται σε 6 δευτερόλεπτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θρυλικό Renault 5 θα γίνει hot hatch στα χέρια των ανθρώπων της Alpine.

Η Alpine δουλεύει πάνω σε ένα νέο σύστημα Torque Vectoring

Το δεύτερο μοντέλο που θα δούμε από την Alpine είναι σχεδόν σίγουρα μια ηλεκτρική έκδοση της A110. Το Η αυτονομία των μοντέλων θα ξεπερνάει τα 400 χιλιόμετρα.θρυλικό μοντέλο της φίρμας είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει να ζει, απλώς θα περάσει στην ηλεκτροκίνηση. Άλλωστε η παραγωγή πολύ λίγων μοντέλων δεν κάνει δελεαστική τη συνέχισή του από τους ανθρώπους της φίρμας, οι οποίοι προτιμούν να περάσουν στην ηλεκτροκίνηση το εικονικό τους μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο και ίσως πιο σημαντικό μοντέλο που έρχεται από την Alpine είναι ένα σπορ SUV. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της εταιρείας, το SUV θα είναι εξοπλισμένο σίγουρα με έναν ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα απόδοσης 210 ίππων, ωστόσο αναμένεται να υπάρχει και ένας δεύτερος ηλεκτροκινητήρας στο πίσω μέρος που ίσως να διπλασιάζει την απόδοση. Το SUV θα έχει σύστημα ελέγχου της ροπής σε κάθε διαφορικό, κάτι που θα βελτιώσει πολύ τη συμπεριφορά στον δρόμο.

Όλα τα μοντέλα της Alpine αναμένεται να τα δούμε κοντά στο 2025 και σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν!

Το A110 θα βγαίνει πλέον μόνο ηλεκτροκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το high-tech καμουφλάζ του νέου Renault Megane E-Tech

Αργεντινός ζωγράφος μετατρέπει την Alpine A110S σε έργο τέχνης

Ο όμιλος Renault θα λανσάρει 10 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης