Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα της Jaguar ανανεώνεται συνεχώς τόσο σε μοντέλα όσο και σε νέες εκδόσεις. Η i-Pace είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της βρετανικής φίρμας το οποίο αποδίδει 400 ίππους και 700Nm ροπής ενώ σύμφωνα με την Jaguar ξεπερνά σε αυτονομία (μικτή) τα 400 χιλιόμετρα.

Με αυτά τα νούμερα διαθέτει εκρηκτικές επιδόσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα που επιτυγχάνεται σε 4,8 δευτερόλεπτα.

Η I-Pace είναι ήδη διαθέσιμη με 400 ίππους. Σύντομα θα είναι με 320 ίππους και καλύτερη τιμή...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο προσιτή…

Η i-Pace είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με τιμή κοντά στα 90.000 ευρώ, ωστόσο πολύ σύντομα θα υπάρξει και Η νέα έκδοση θα  είναι περίπου 15.000 φθηνότερη…μία νέα πιο προσιτή έκδοση που υπολογίζεται πως θα είναι κατά 15.000 ευρώ φθηνότερη.

Ο λόγος για την i-Pace με τους 320 ίππους και τα 500Nm ροπής (0-100 σε 6,4 δευτ. και τελική τα 200χλμ./ώρα) που θα δούμε σύντομα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα πριν από το καλοκαίρι.

Το τετρακίνητο όχημα ελευθέρου χρόνου δεν θα χάσει σε αυτονομία συγκριτικά με την έκδοση των 400 ίππων, γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να το αποκτήσει, λόγω καλύτερης τιμής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Jaguar i-Pace πατήστε ΕΔΩ

 

Το εσωτερικό του ηλεκτρικού μοντέλου

 

Το λες και... όχημα ελευθέρου χρόνου (τουλάχιστον οπτικά)

 

Η φόρτιση των μπαταριών γίνεται με καλώδιο, ακόμα και από μία κοινή πρίζα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης