Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόλυτο super car της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας ακούει στο όνομα Ferrari LaFerrari. «H
Η LaFerrari πωλείται ως μεταχειρισμένη με τιμές από 3 έως 10 εκατομμύρια ευρώ!Ferrari» σε ελεύθερη μετάφραση την οποία η Scuderia κατασκεύασε σε μόλις 499 μονάδες. Με τόσο μικρή παραγωγή ήταν απολύτως λογικό να υπάρχει… θέμα με την ζήτηση ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όλα τα αυτοκίνητα ήταν ήδη πουλημένα πριν καν το μοντέλο περάσει τη γραμμή παραγωγή.

Η Ferrari LaFerrari παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2013 και συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.3 λίτρων ο οποίος σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα παράγει συνολικά 963 ίππους. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2.9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 370 χλμ./ώρα.

H εικόνα που βλέπει ο οδηγός της Ferrari LaFerrari

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε καλά χέρια..
Στην Ελλάδα μόνο ένας κατάφερε να αποκτήσει το ιταλικό hyper car το οποίο παρέλαβε στα χέρια του πριν από μερικούς μήνες.

Πρόκειται για κορυφαίο συλλέκτη και λάτρη των αυτοκινήτων ενώ ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αγάπη για τους αγώνες καθώς συμμετέχει σε πρωταθλήματα που διεξάγονται εκτός συνόρων.

 

Έτσι ανοίγουν οι πόρτες στο ιταλικό hyper car

H LaFerrari έχει παραχθεί σε 499 μονάδες
Σκέτη... κόλαση
Το εσωτερικό βγαλμένο από άλλον πλανήτη! Αυτόν της Ferrari...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης