Η Nissan για πρώτη φορά αποφασίζει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια ειδική έκδοση του εξαιρετικού της ηλεκτρικού van, e-NV200. Πρόκειται για την χειμερινή έκδοση Winter Camper την οποία αποφάσισε η Nissan να σχεδιάσει μόνη της – με την βοήθεια των μηχανικών της ισπανικής ομάδας της φίρμας – και να μην την δώσει σε κάποιον εξωτερικό αβελτίωτη.

Η Nissan λοιπόν έχει επέμβει σχεδόν σε όλα τα σημεία του κανονικού e-NV200 ξεκινώντας από το εσωτερικό.In-house σχεδιασμός από την Nissan Εκεί έχει τοποθετηθεί κουζίνα με αποθηκευτικά ντουλάπια, ένα αναδιπλούμενο τραπέζι, κρεβάτι-καναπές που διπλώνει, ψυγείο, γυάλινη επένδυση και ανοιγόμενη οροφή για περισσότερο χώρο καθ’ ύψος. Εξωτερικά το e-NV200 διαθέτει μεγαλύτερα ελαστικά, ψηλές αναρτήσεις, ελαστικά εκτός δρόμου για οδήγηση στο χιόνι και τη λάσπη, προστατευτικά στις πόρτες, ενισχυμένους προφυλακτήρες και λαστιχένιο πάτωμα. Μπροστά υπάρχουν δύο τεράστιοι προβολείς που κάνουν τη νύχτα-μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Nissan Ισπανίας ανέλαβαν την κατασκευή του e-NV200 Winter Camper

Συλλέκτες ρεύματος στην οροφή

Εκεί όμως που το NV κάνει τη διαφορά είναι στα πάνελ-συλλέκτες ηλιακής ενέργειας που έχουν τοποθετηθεί Ψυγείο και κουζίνα μέσα στο Winter Camper…στην οροφή του. Τα πάνελ είναι συνδεδεμένα με όλες τις συσκευές που βρίσκονται μέσα στο van προκειμένου να τα τροφοδοτούν και να μην χρειάζεται οι μπαταρίες του ηλεκτροκινητήρα να προμηθεύουν με ρεύμα και όλα αυτά τα εξαρτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας δεν έχει πειραχτεί και αποδίδει 106 ίππους με μπαταρίες 40kWh οι οποίες μπορούν να φορτιστούν στο 80% σε μόλις 40 λεπτά, ενώ η αυτονομία είναι 270 χιλιόμετρα. Για την ώρα η έκδοση Winter Camper είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό, αλλά η Nissan αν δει πως υπάρχει ενδιαφέρον τότε θα προχωρήσει σε μαζικότερη παραγωγή το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξιοθέατο 711 ιππων στο Τόκιο από την Nissan

Οι κινητήρες του νέου Nissan Qashqai

Τυχεροί πελάτες της Nissan παίρνουν το τρόπαιο του Champions League στο σπίτι τους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης