Τα διαμάντια που μπορεί κάποιος να βρει σε κάποια δημοπρασία στις μέρες μας είναι απίστευτα. Αυτήν τη Με ισχύ κοντά στους 500 ίππους και βάρος κάτω από έναν τόνο τα Group B χάρισαν άφθονο θέαμα!φορά πρόκειται για επτά θρυλικά αγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας Group B η οποία το 1982 μας χάρισε μερικά από τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν ποτέ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως χαρακτηρίστηκε η “Χρυσή Εποχή των Ράλι”.

Στο Παρίσι λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στην Artcurial Parisienne 2021 στις 5 Φεβρουαρίου θα πουληθούν επτά από τα πλέον σημαντικά αγωνιστικά οχήματα στην ιστορία. Η συλλογή βρισκόταν στο μουσείο Manoir de lAutomobile στην Loheac της Γαλλίας και τώρα είναι διαθέσιμη προς δημοπρασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Peugeot 250 T16 έχει κερδίσει 2 φορές το Ράλι Ακρόπολις με τους Salonen και Kankkunen

Θρυλικά μοντέλα σε απλησίαστες τιμές

Στη συλλογή ανήκουν εκπληκτικά μοντέλα όπως το Peugeot 205 T16 το οποίο οδήγησαν οι Timo Salonen και Τα περισσότερα έχουν περάσει από τις ειδικές του Ράλι Ακρόπολις…Bruno Saby. Η Lancia 037 στα χρώματα της Martini, το Audi Quattro το οποίο κέρδισε τον τίτλο το 1983, το Renault 5 Maxi Turbo του 1985, το Ford RS200 με τα χρώματα από το Ράλι Σουηδίας και φυσικά η θρυλική Lancia Delta S4. Το φτηνότερο στη συλλογή είναι το MG Metro 6R4 του Didier Auriol με τιμή εκκίνησης τα 280.000€, ενώ το Audi είναι το ακριβότερο ξεπερνώντας το 1.000.000€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλλογή αναμένεται το λιγότερο να αποφέρει 3,63 εκατομμύρια ευρώ! Προλαβαίνετε μέχρι αύριο…

Ανοίξτε τον ήχο και απολαύστε τη Χρυσή Εποχή!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O «βασιλιάς» του Μόντε Κάρλο

Αυτοκίνητο του WRC πέφτει σε χαράδρα!

Άλλαξε τον συνοδηγό του λίγο πριν την εκκίνηση του WRC

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης