Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Θέλεις να ταξιδεύεις παντού και να έχεις ανά πάσα στιγμή κατάλυμα, χωρίς να ρυμουλκείς (και να συντηρείς) ολόκληρο τροχόσπιτο; Τώρα, το ioCamper έχει μια λύση με τη μορφή τροχόσπιτου που ανοίγει, παρέχοντας χώρο ενός RV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ioCamper Truck διαθέτει αναδιπλούμενο αμάξωμα που μπορεί να προσαρτηθεί σε ένα pick-up με διπλή καμπίνα, όπως ένα Ford Ranger σε 15 λεπτά. Είναι κατασκευασμένο από υλικό PE ενισχυμένο με υαλοβάμβακα με μόνωση υψηλής πυκνότητας και είναι πλήρως αδιάβροχο και αντιανεμικό. Πλήρως διευρυμένο, εκτείνεται σε μήκος πάνω από 5.7μ, αυξάνοντας τον χώρο διαβίωσης κατά περίπου 30 τοις εκατό.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πλήρη έκδοση ο χώρος είναι καλά εξοπλισμένος, με ένα διπλό κρεβάτι μπροστά και δύο καναπέδες στο πίσω μέρος που μετατρέπονται σε μονά κρεβάτια. Η επίπλωση περιλαμβάνει τραπέζι φαγητού, κουζίνα με εστία μαγειρέματος, νεροχύτη και μικρό ψυγείο/καταψύκτη. Ένα μικρό μπάνιο περικλείεται δίπλα στην κουζίνα με νεροχύτη, ντους και μικρή τουαλέτα. Το τροχόσπιτο διαθέτει επίσης πόρτα που κλειδώνει, τέσσερα παράθυρα με σίτες και σκιές συσκότισης και εξαερισμό στον τελευταίο όροφο. Η τροφοδοσία παρέχεται από μπαταρία 12 volt και περιλαμβάνει πρίζες, υποδοχές USB και φωτισμό LED.

 

Στην μικρότερη έκδοση, το ioCamper είναι ουσιαστικά τέσσερις τοίχοι που μπορεί να ανασηκώσει ο ιδιοκτήτης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του. Όπως και η πλήρης έκδοση, περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, πόρτα που κλειδώνει, εξαερισμό οροφής και παράθυρα.

Με έδρα την Ευρώπη, η ioCamper είναι μια μικρή εταιρεία της οποίας τα προϊόντα διανέμονται από τη Richter-Manufactur της Γερμανίας. Ο ιστότοπος της εταιρείας διαφημίζει “παγκόσμια διανομή”.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης