Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Για 15η συνεχόμενη χρονιά, το FIAT Professional Ducato κατέκτησε τον τίτλο «Best Motorhome Base Vehicle 2023», πρόκειται για την κορυφαία διάκριση στα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, μια κατηγορία οχημάτων όπου η έξυπνη αρχιτεκτονική, η αντοχή και η αξιοπιστία παίζουν καθοριστικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Fiat Professional έχει αποδείξει εδώ και 40 χρόνια την επιτυχημένη αρχιτεκτονική του, την υψηλή αποδοτικότητα, αλλά και την κορυφαία αξιοπιστία. Αυτά τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν σταθερά το μοντέλο, ενίσχυσαν τη φήμη του και ως την ιδανική βάση για την ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

Η αγορά των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό τομέα για τη FIAT Professional, η οποία λαμβάνει σοβαρά υπόψη της τις ανάγκες αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας σε επίπεδο σχεδίασης των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικά όπως η  στιβαρή του βάση, η οδική του συμπεριφορά  και η ασφάλεια του, είναι αυτά που το έχουν ξεχωρίσει. Ταυτόχρονα το FIAT Professional Ducato είναι το μοναδικό LCV που έχει τη μέγιστη διάκριση, «Platinum», στις δοκιμές ασφάλειας του Euro NCAP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, περισσότερα από 700.000 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που βασίζονται στο FIAT Professional Ducato ταξιδεύουν στην Ευρώπη, με τη μάρκα να προσφέρει τεχνική υποστήριξη για αυτή την ειδική κατηγορία οχημάτων σε 51 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

Από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του μοντέλου το 1981, το Ducato έφερε επανάσταση στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και συνεχίζει να το κάνει μέσω της συνεχούς εξέλιξής του. Η παραγωγή του συνεχίζεται ανελλιπώς από τη δημιουργία της πρώτης γενιάς στο εργοστάσιο Atessa της Stellantis στην Ιταλία.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης